Începe-ți vara în Băneasa Shopping City și redescoperă Bucureștiul!

Incepe-ti vara in Baneasa Shopping City
Iul 10
2018

Între 2 iulie și 12 august, Băneasa Shopping City te invită să Fii turist în orașul tău și să redescoperi plăcerea de a explora.

Pasionații de fashion, beauty, sport, culinary sau entertainment care vor face cumpărături în Băneasa Shopping City pe parcursul celor șase săptămâni de campanie se vor putea înscrie în cel mai generos concurs al experiențelor pe care vara aceasta îl aduce în București.

La achiziționarea de produse cu valoare cumulativă de minim 200 de lei (pe maxim 2 bonuri), prin înscriere pe pagina de website a campaniei a bonurilor de cumpărături, clienții Băneasa Shopping City pot câștiga atât premii supriză oferite de magazinele aflate în centrul comercial, cât și premii substanțiale, oferite prin tragere la sorți, la fiecare doua săptămâni.

“Ca în fiecare vară, ne dorim să ne surprindem vizitatorii cu experiențe active și distractive, astfel încât să se bucure de atmosfera de vacanță și în București. Anul acesta, ne-am propus să ducem această experiență mai departe și să punem accent pe explorare, pe ideea de a fi turist în propriul oraș.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Băneasa Shopping City.

Între 9 și 15 iulie, în cadrul săptămânilor de Fashion și Beauty, participanții vor putea câștiga mai multe premii, printre care: invitații duble la Untold, cursuri la Dalles Go, tratamente de înfrumusețare sau unul dintre cele 10 workshop-uri desfășurate în atelierul de creație al fabricii Musette, unde câștigătorii vor primi cadouri personalizate.

În perioada 13 – 15 iulie, toți pasionații de sport sunt așteptați în spațiul amenajat din parcarea Băneasa Shopping City la Raiffeisen Bank Băneasa Streetball, competiție de baschet trei la trei din cadrul circuitului national Sport Arena Streetball Tour 2018. La cea de-a patra ediție a tradiționalului turneu organizat în Băneasa Shopping City se pot înscrie toți iubitorii de baschet, în mod gratuit, începând cu data de 9 iulie, ora 15.00. Înscrierile se fac pe site-ul oficial al competiției, www.3la3.ro în limita a 150 de echipe sau până miercuri, 11 iulie, ora 23.00. Turneul este FIBA Endorsed, fiecare participant urmând a acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3.

Nu doar jucătorii vor avea parte de acțiune în cadrul evenimentului. Spectatorii pot fi la rândul lor staruri pe terenul de baschet în concursurile care le vor fi dedicate pe parcursul celor trei zile de competiție.

Ultimele 2 săptămâni, până pe 12 august, vor fi dedicate domeniilor Food & Entertainment, când orice bon înscris respectând regulamentul campaniei va aduce participanților șansa de a câștiga experiențe delicioase inedite, bilete la filme, muzee, concerte și festivaluri. Nu vor lipsi nici premiile surpriză constând în experiențe VIP sau cele precum participarea la un tur ghidat de fotografie prin București, în cadrul căruia vom descoperi împreună colțuri ascunse ale unui oraș deseori traversat, rareori explorat așa cum merită sau ne permite timpul.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.baneasa.ro, www.facebook.com/BaneasaShoppingCity/ și https://aniversarebaneasa.ro/summer-campaign/.
#BaneasaShoppingCity #TuristInOrasulMeu

***
Despre Băneasa Shopping City
Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *