WIDE MAGAZINE >> Instagram

Învață de la ambasadorul internațional Leica – Kristian Dowling – cum să stăpânești arta fotografiei nocturne

Barta.Balazs
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 12
2019

Înainte, făceam fotografii folosindu-ne de lumina zilei, tocmai ca să evităm provocările de pe timp de noapte. Întâmpinam dificultăți din cauza lipsei ecranelor LCD și nici nu aveam o imagine clară a subiectului fotografiat. Orice greșeală ne costa scump, de la filmul consumat la developarea acestuia. Revoluția digitală, însă, ne permite să vedem, astăzi, exact ceea ce facem și să surprindem câte cadre vrem. Bineînțeles, avem nevoie de uneltele potrivite și de puțin talent, pentru că fotografierea pe timp de noapte încă nu e ușor de stăpânit. Dar, chiar și așa, putem vedea pe Instagram imagini remarcabile surprinse noaptea de fotografi profesioniști și pasionați.

Retargeting.biz adoptă noi sisteme de pricing și pregătește lansarea în România a campaniilor Google Shopping Ads și Youtube Ads

Rares Banescu - Retargeting.Biz
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 16
2019

În această lună, start-up-ul românesc Retargeting.biz lansează noile sisteme de pricing, pe bază de abonament lunar, ce vin în beneficiul clienților cu mai multă flexibilitate și transparență în gestionarea costurilor de marketing online și implicit a conversiilor obținute prin platforma de marketing online automatizat.