Întâlnire magnifică la avanpremiera filmului ”Cei Șapte Magnifici”

sasha-borona-trupa-atelier
Sep 22
2016

„Cei Șapte Magnifici” și-au dat întâlnire, aseară, la Sala T IMAX de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni cu Andrei Leonte, Vladimir Drăghia, Sasha Borona (Trupa Atelier), Irina Maria Mohora, Dorin Chioțea, Olivia Alexandra Niță, Vitalie Cojocari, Daniel Nițoiu, Raluca Știrbeț, Petre Fumuru, Ramona Solomon, Simona & Rareș Dragomir, împreună cu jurnaliști & bloggeri, ca să ”lupte” pentru justiția din westernul american.

În reunterpretarea modernă a clasicei povești din 1960, distribuția este compusă din șapte actori magnifici Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo și Martin Sensmeier. Filmul spune povestea unui grup de șapte vânători de recompense care devin o echipă adevărată și luptă cu o gașcă de bandiți pentru a elibera de sub teroarea lor o localitate din Mexic.

Filmul „The Magnificent Seven / Cei şapte magnifici” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 septembrie 2016.

Trailerul filmului:

***
Despre Forum Film România
Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Lionsgate, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *