Legatura cu propria natura este singura sursa de energie adevarata

Eden Spa
Noi 04
2013

Ca manager, mama, sotie si coordonator al echipei mele, este nevoie sa gasesc in fiecare moment energia si mesajul pozitiv pentru toti cei din jurul meu. Caut si gasesc intotdeauna calea pentru a obtine cat mai multa energie, ma bucur de viata si las deoparte emotiile negative.

La prima vedere pare simplu, insa este nevoie de mult efort, concentrare si determinare, iar aceste lucruri nu se intampla de la sine. Ofer atat de multa energie pozitiva celorlalti pentru a face fata problemelor si provocarilor lor, incat, in anumite momente devine dificil sa gasesc timp pentru mine, pentru a ma incarca, pentru nevoile mele.

Corpul nostru este un rezervor de energie, precum cel al unui autoturism, nu poate functiona gol. Este nevoie sa dormim, sa radem, sa ne hranim corpul, mintea si sufletul.

Dar cand sa facem toate acestea cand suntem prea obositi ca sa o luam de la capat? Ei bine, chiar momentul in care ne simtim coplesiti, este cel mai bun semnal ca a venit timpul sa ne orientam privirea catre interior, catre noi insine si catre natura noastra.

Si asa am inteles in timp ca sanatatea si vitalitatea este oferita de catre natura. Si astfel, mi-am creat propria practica a readucerii echilibrului in viata mea.

In fiecare zi imi dedic timp pentru a ma regasi prin: lectura, meditatie si plimbari in natura. Imi ofer practic luxul de a petrece timp doar cu mine. Iar efectele sunt extraordinare.

Rezultatul: chiar daca uneori poate fi dificil, singura mea cale este sa gasesc in fiecare zi timp pentru acele lucruri care ma incarca. Am inteles ca legatura cu propria natura este singura sursa de energie adevarata. Si este atat de necesara pentru a o lua de la capat, pentru a continua sa fac fata provocarilor si pentru a duce cu succes toate responsabilitatile.

Liliana Paraipan

Health Coach, Fondator Eden Spa

O părere la “Legatura cu propria natura este singura sursa de energie adevarata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *