WIDE MAGAZINE >> lenjerie

Poate dansa o balerină încălțată în…bocanci?

colant-maiou Diamond Pro
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 18
2017

Printre primele reguli, atunci când vorbim despre antrenamentele sportive, se numără cea legată de îmbrăcămintea corespunzătoare. Și, pentru că marea majoritate a femeilor care se antrenează (fie la sala de sport, fie acasă, fie în aer liber) ajung să ”testeze” pe pielea lor dezavantajele sportului fără o ținută potrivită, îți vom da un exemplu concludent care te va ajuta să înțelegi de ce fiecare piesă de îmbrăcăminte te poate ajuta …sau încurca.
Imaginează-ți că ești la un spectacol de balet.

Eleganță fără cute

maiou
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 21
2017

Se spune că grația nu poate fi învățată – o ai sau…n-o ai. Dar oare așa este? Astăzi, când totul este la un click distanță și există sute de mii de cărți din sfera ”how to?”, oare mai (trebuie să) dăm crezare vechilor zicale? Totuși, dacă grația e pur și simplu o calitate rară, eleganța, stilul și cochetăria se pot învăța. Și nu se demodează nicicând, indiferent cât de rapid ne cuceresc noile trenduri.

L’hôtel particulier I.D. Sarrieri

ID Sarrieri_online
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2014

Primul butic efemer I.D. Sarrieri, parte din povestea – L’histoire de séduction écrite par I.D.Sarrieri – a pornit la drum in vara anului 2011. Suntem in toamna lui 2014, ajunsi la editia cu numarul 7 iar brandul darling de lenjerie isi rasplateste clientele de aceasta data cu 3 zile de shopping, in decorul fantastic de […]