WIDE MAGAZINE >> lisianthus

Parfumul primăverii se face simțit în colecția #smellslikespring de la FlorariaMobila.ro

FlorariaMobila_Martisor
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 13
2020

Explozia de culoare, parfum și energie pe care ne-o oferă natura în fiecare primăvară își găsește expresia în aranjamentele florale din colecția #smellslikespring de la FlorariaMobila.ro. Colecția excelează în buchete de flori sau aranjamente florale cu suport din porțelan bazate pe combinații de frezii, lalele, anemone, mini gerbera, skimmia, lisianthus, ranunculus și trandafiri, înconjurate de verdeață din abundență – eucalipt și pittosporum.

Parfumul romantismului veritabil în luna iubirii: flori în dar Descoperă colecția #spreadthelove FlorariaMobila.ro și surprinde-ți jumătatea cu o surpriză!

Floraria Mobila - Valentine's
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 06
2020

În luna februarie mai mult decât oricând, FlorăriaMobila.ro vine în ajutorul celor ce vor să-și surprindă persoana iubită cu un gest galant, cu parfumul romantismului de altădată: flori în dar. Goana după idei de cadouri de Valentine’s Day își găsește răspunsul cel mai rapid la un click distanță, vizitând o florărie online.

Redescoperă spiritul jucăuș în aranjamentele cu tematică pascală de la FlorariaMobila.ro!

Florariamobila_ Paste2019
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 18
2019

FlorăriaMobila.ro, florărie online, reînvie pofta de viață și readuce în prim-plan spiritul jucăuș prin seria de propuneri florale cu tematică pascală. Mix-ul de aranjamente decorative pentru Paște cuprinde mai multe opțiuni, de la coronițe pentru decorat ușa, la celebrele aranjamente tip „flori în cutie” asezonate cu ouă pictate, până la aranjamente florale în culori solare explozive cu un artificiu pe placul Iepurașului – morcovi pe post de cozi de flori.

În luna martie, Floraria Mobilă te ajută să spui „mulțumesc”!

Florariamobila.ro - Gradina purpurie - 100 lei
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 26
2016

Luna martie este despre a spune “mulțumesc” celor dragi, dar și partenerilor de afaceri. Poți să îi surprinzi oferindu-le în dar un aranjament floral inedit. Oferta de Mărțișor Florăria Mobilă, florărie online (www.Florariamobila.ro) include aranjamente florale potrivite pentru cele mai exigente gusturi, potrivite atât pentru un cadou sofisticat, protocolar, cât și pentru unul care prin care dorești să transmiți înainte de orice căldură, jovialitate.