Magicianul Robert Tudor sfidează imposibilul într-un spectacol incredibil de magie la Grand Cinema & More

Close_UP_Magic-show
Oct 27
2018

La Grand Cinema & More, magia se întâmplă din nou live, pe scenă. În ultima zi de luni a fiecărei luni, celebrul magician Robert Tudor va sfida imposibilul și va pune la încercare imaginația adulților prin numere de iluzionism, predicție și improvizație, în spectacolul Close Up Magic Show.

Având la bază conceptul de street magic, Close Up Magic Show promite o experiență inedită, în care spectatorii vor avea ocazia să interacționeze direct cu magicianul. Cu puterea minții, Robert Tudor va învălui în mister numere complexe și elaborate de magie și îi va face pe spectatori să se întrebe dacă ceea ce văd este real sau nu – un spectacol plin de emoții, enigme și suspans la cote înalte realizat într-o atmosferă intima.

Magicianul Robert Tudor este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes magicieni din România. Absolvent al școlii de magie din Viena – Certificate Training Central Europe Vienna-Austria, Robert Tudor și-a început cariera în urmă cu mai bine de 15 ani, oferind spectacole de magie pentru copii, cărora li s-au adăugat, în timp, show-uri de iluzionism și de comedie pentru adulți. Inspirație i-au fost celebrele numere de magie ale lui David Copperfield, pe care îl urmărește în spectacole în jurul lumii și pe care l-a întâlnit de câteva ori.

Primul spectacol de magie Close Up Magic Show va avea loc pe data de 29 octombrie, la Grand VIP Studios și are o durată de 90 minute. Accesul publicului în Studio Lounge se va face începând cu ora 19:30, unde timp de 30 minute va avea loc servirea cateringului. VIP Studios pune la dispoziție gustări delicioase și o gama variată de băuturi, dar și canapele și fotolii de piele cu spătare ajustabile, pentru un confort desăvârșit și o atmosferă intimă și relaxantă.

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafață totală de ​​14.000 mp și are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.

Pentru mai multe informații privind programul filmelor și al tuturor activităților din cinematograf, vizitați www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *