WIDE MAGAZINE >> masaj

Masajul asiatic pentru cupluri- răsfățul suprem de Ziua Îndrăgostiților

spa
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 01
2020

Indiferent de activitatea pe care o desfășuram, zilnic ne confruntam cu stresul. S-a demonstrat ca stresul reprezinta una dintre cele mai importante probleme din istoria omenirii. Exista foarte multi factori care cresc nivelul stresului, de la grijile financiare, profesionale, boala, poluarea, lipsa miscarii, a relationarii autentice, a hobby-urilor sau a motivatiei în viata.

World Class România deschide al 15-lea club de fitness din rețea, în București

World Class
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 13
2015

București, 10 august 2015 – World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, extinde rețeaua de cluburi de fitness și deschide, în luna septembrie, un nou centru World Class, în cadrul complexului rezidențial Asmita Gardens.

CASA JAD – o experiență croită pentru sufletul tău!

Pat de masaj - CASA JAD
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2014

București, 18 iunie 2014: CASA JAD lansează patul de masaj customizabil, alături de îndemnul „Customize your jade experience!”. Specializați în soluții automatizate pentru masaj de relaxare cu valențe terapeutice, experții în “Terapie prin Răsfăț” de la CASA JAD aplică principiile antice ale medicinei chineze folosind tehnologie de ultimă generație.

S-a lansat primul Eyelash Boutique Concept Store din România, “Tabya Eyelashes & Beauty”

Tabya Eyelashes & Beauty
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 25
2014

Vineri, 21 februarie, a avut loc lansarea primului Eyelash Boutique Concept Store din România, “Tabya Eyelashes & Beauty”. La eveniment au participat Giulia, Alexandra Popescu (Realitatea TV), Nicole Chery, Denisa Nechifor, Ramona Lazuran, Roxana Dobre, Dr. Renert Gad, precum şi alte persoane din viaţa publică şi politică.

Curs de inițiere în masaj – Daruiește-i celui drag un masaj de Crăciun

Masaj-Relaxare-Alegria-Wellness
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 16
2013

De Crăciun, Alegria Wellness îți oferă posibilitatea de a dărui relaxare și sănătate persoanelor dragi printr-un curs de inițiere în arta masajului. Probabil că nu v-ati gândit până acum să oferiți persoanei dragi un cadou cu totul aparte de Crăciun, însă ați putea încerca ca în locul darurilor obișnuite, să așezați sub brad o cutie legată cu o funda roșie, în care să se regăsească un ulei de masaj aromat și un bilet scris de mană. Iar apoi, în prima zi de Craciun, să aplicați tehnicile deprinse la curs într-o sesiune de masaj prelungită.

„Cum ne menținem în formă pe toată perioada sezonului rece?” by Pescariu Sports & SPA

Pescariu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 19
2013

Iată una dintre întrebările cele mai frecvente la care mulți dintre noi caută răspunsuri odată cu venirea toamnei și scăderea temperaturilor. Echipa WIDE a avut deosebita plăcere de a lua parte joi, 14 noiembrie, la un eveniment dedicat presei și bloggerilor organizat de Pescariu Sports & SPA, eveniment în cadrul căruia am discutat despre antrenamentele fizice, îngrijirea pielii și, nu în ultimul rând, alimentația corecte pe timp de iarnă.