WIDE MAGAZINE >> Mastering the Music Business

VAMA ȘI BYRON INVITAȚI SPECIALI LA MMB Live Showcase 2018

03F9D39F-9FC0-4CB6-8A53-4579B552A916
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 08
2018

Trupe și artiști din șase țări – Cehia, Danemarca, Irlanda, Serbia, Austria și România – vor avea la dispoziție unul dintre cele mai cunoscute spații dedicate muzicii live din București pentru a-și prezenta recitalurile. Clubul Expirat este cel care va gazdui anul acesta MMB Live Showcase, în serile de 20 și 21 martie. Trupele Vama si byron sunt invitații speciali ai acestei ediții.

Mastering the Music Business te așteaptă la audiții!

MMB_Audiții_Listening-Session
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 16
2018

Ediția din acest an a Mastering the Music Business – conferința dedicată industriei muzicale din România – aduce încă o noutate: sesiunile de audiții. În timpul acestora, câțiva dintre producătorii muzicali invitați (autohtoni și internaționali) le vor oferi feedback în timp real, față în față, celor care se înscriu.

Organizatorii conferinței Mastering the Music Business anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția a III-a

Tudor_Chirila
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 14
2017

Mastering the Music Business, prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, dedicată în special artiștilor independenți, dar și celorlalți profesioniști ai industriei muzicale – manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri, avocați, promoteri, reprezentanți ai label-urilor majore și independente – a ajuns la cea de-a treia ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 martie 2018 și se va desfășura în Sala Aula din incinta Ministerului Culturii (București, Bd. Unirii, nr. 22).