MATHILDE: Ținute de vară pentru femei îndrăznețe și nonconformiste

MATHILDE_Colectie de vara
Mai 22
2018

Noua colecție este alcătuită atât din piese elegante, de cocktail, cât și din ținute casualw. Materialele vaporoase, rochiile din voal cu imprimeuri florale, dar și cele cu dungi sunt doar câteva dintre elementele care transformă ținutele MATHILDE în alegeri ideale pentru a fi purtate în acest sezon estival!

Piesele vestimentare sunt perfecte pentru persoanele nonconformiste, care doresc să se facă remarcate. Salopetele de vară lejere și versatile, dar și pantalonii cu talie înaltă pot fi purtați atât la o ieșire relaxată cu prietenii, cât și la petreceri în aer liber. Printre detaliile care fac diferența se remarcă și rochiile cu volane, rochiile cu model animal print, dar și salopetele în carouri care pot fi accesorizate cu o curea în talie, creând astfel ținuta perfectă pentru sezonul torid.

„Pentru colecția de vară ne-am inspirat din natură, din culorile puternice care se regăsesc în acest sezon, de la oamenii de pe stradă, din stilul vestimentar nonconformist al femeilor care doresc să iasă în evidență prin ținutele asezonate cu modele florale, precum și prin versatilitatea de care dau dovadă costumele alcătuite din pantalon și sacou ce inspiră forță, dar totodată și senzualitate atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită”, a declarat designerul colecției.

Descoperă și tu noua colecție de vară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro!

***
Reprezentanțe Mathilde Romania:
Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, Deva, Piatra Neamț, precum și în rețeaua distribuitorilor din întreaga țară; Pentru vânzări online accesați www.mathilde.ro, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte, urmăriți-ne în Social Media.

Facebook: https://www.facebook.com/MathildeRomania
Instagram: http://instagram.com/mathilde.ro
Pinterest: https://www.pinterest.com/mathilderomania/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *