WIDE MAGAZINE >> Meryl Streep

„Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine”, o poveste nouă despre optimism, dragoste și puterea vindecătoare a râsului

Emily Blunt is Mary Poppins in Dinsey’s original musica MARY. POPPINS RETURNS, a sequel to the 1964 MARY POPPINS which takes audiences on an entirely new adventure with the practically perfect nanny and the Banks family.
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 14
2018

În noua mega producție marca Disney „Mary Poppins Returns/ Mary Poppins Revine”, un musical original care țese noi aventuri pentru celebra dădacă, Mary Poppins e gata să ofere o mână de ajutor tinerei generații a familiei Banks, care se confruntă cu o pierdere personală grea.

Descoperiţi magia care se află „În inima pădurii”, din 2 ianuarie în cinematografele din Bucureşti

Afis_In inima padurii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 03
2015

Producţia Disney „Into the Woods / În inima pădurii” reprezintă o reinterpretare modernă a mai multor poveşti îndrăgite, fiind întrepătrunse mai multe fire narative şi explorându-se consecinţele dorinţelor fiecărui personaj.

Un film despre viaţa de familie și viaţă în general: „Ţinutul din mijlocul verii”

August: Osage County
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 14
2014

„E o casă de nebuni, dar e casa mea.” Câţi dintre voi nu aţi spus asta măcar o dată în viaţă, sau măcar o dată în proaspăt încheiata vacanţă de Sărbători?! Dacă răspunsul este „da”, vă identificaţi în mod sigur cu Barbara Weston, personajul interpretat de Julia Roberts în drama „Ţinutul din mijlocul verii” (August: Osage County), un film distribuit de Forum Film Romania, în regia lui John Wells și produs de George Clooney, pe care îl puteţi vedea pe marile ecrane începând cu 24 ianuarie.