WIDE MAGAZINE >> Metropolis

Igor Cobileanski | De la “Umbre” și “Afacerea Est”, la povești din Est pentru România Centenară

Igor Cobileanski la Hotin
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 19
2018

Regizorul care a semnat “Afacerea Est” sau seriile “Umbre” și “Hackerville” participă la realizarea unui documentar colectiv despre România. “Am cunoscut oameni și am văzut locuri. Posibilitatea de a povesti despre ele și altora este fabuloasă. Să vadă ce am văzut eu, să audă ce-am auzit eu și, dacă este făcut bine, să simtă, poate, ce am simțit eu”, spune Igor Cobileanski.

153 DE SECUNDE: Teatru contemporan inspirat de povestea uneia dintre supraviețuitoarele dramei de la Colectiv

EF11CBE4-719F-4FA9-89D4-B39831CADA77
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 23
2018

153 de secunde pornește de la povestea uneia dintre surpaviețuitoarele tragediei, Tedy Ursuleanu, și dezvoltă un eseu vizual cu privire la o generație aflată în blocaj. Spectacolul studiază contextul și dinamica individuală și de grup într-o situație de criză colectivă. Proiectul, o inițiativă a regizoarei Ioana Păun, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național și realizat în parteneriat cu ARCUB, va fi prezentat pe 27 și 28 octombrie, de la ora 19:30, la Centrul Național al Dansului din București.

Dr. Raed ARAFAT, Secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, și Chris KEMP, consilierul forțelor de ordine britanice, se întâlnesc la Sibiu, în cadrul primei ediții Sibiu – Festival City: East European Music Conference, 27-29 iulie 2017

Dr. Raed Arafat_EEMC
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 18
2017

Experți din România și Europa vor intra într-un dialog despre gestionarea situațiilor limită în cadrul evenimentelor de mare anvergură.
Sesiunea tematică “Situațiile de criză în festival” va avea loc vineri, 28 iulie, începând de la ora 14.45, la Sala Thalia din Sibiu.

Britanicii care au vândut O2 Shepherd’s Bush Empire în doar 3 minute concertează la ARTmania!

ARTmania 2017
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 18
2017

You Me At Six: “Niciunul dintre noi n-a mai fost vreodată în România! bia așteptăm să ajungem la Sibiu!”
“Așteptăm primul nostru concert în România! Niciunul dintre membrii trupei nu a mai fost vreodată în România. Nici măcar în vacanță! Vom folosi această oportunitate pentru a experimenta cât mai mult din cultura acestei țări.

COMA lansează și la Sibiu albumul “Orizont”! La Festivalul ARTmania!

Coma_ARTmania
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 17
2017

Trupa COMA vine la Festivalul ARTmania pentru mult-așteptata lansare de la Sibiu a albumului “Orizont”! “Cel mai frumos album din lume”, și unul dintre cele mai bune materiale discografice ale anului, spune povestea trupei COMA şi leagă într-un fir de basm toate emoțiile trăite de cei șase muzicieni în toți acești ani.

Viloncelistul Adrian Naidin, într-un concert exceptional găzduit de Green Hours

Adrian Naidin si Eugen Amarandei_Foto Gabriela Alba
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 14
2017

Probabil una dintre cele mai valoroase compoziții jazz imaginate vreodată în maiestuasa umbră a Mariei Tănase, un proiect de excelenţă, aplaudat pe scene prestigioase şi inclus pe coloana sonoră a unui film internaţional aspirant la Oscar, “Pân’la rai” va fi prezentat, în ediţie excepţională, la Grădina Green Hours din Bucureşti, marți, 18 iulie, de la ora 19.30.

ARTmania susține Sibiu Guitar Meeting!

ARTmania si Sibiu Guitar Meeting
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 12
2017

ARTmania salută unul dintre cele mai frumoase festivaluri din România, Sibiu Guitar Meeting, un experiment socio-cultural care aduce în fiecare an, în Piața Mică, sute de tineri chiratiști, pasionați de rock, în cadrul unui imens concert colectiv, preferatul turiștilor și al publicului iubitor de muzică.

TARJA: “Iubesc minunatul oraș Sibiu și fermecătorul său Centru Vechi. Sunt foarte încântată să mă întorc acolo, pentru Festivalul ARTmania”

Tarja
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 11
2017

“A fost pentru mine o imensă bucurie să fiu invitată, de-a lungul timpului, atât pentru concerte clasice, cât și pentru concerte rock la Sibiu. Iubesc minunatul oraș Sibiu și fermecătorul său Centru Vechi și sunt foarte încântată să revin, pentru Festivalul ARTmania. Înseamnă enorm pentru mine.

Page 1 of 212