Millie Bobby Brown este imaginea noii colecții de bijuterii, Pandora Me

Millie Bobby Brown_Pandora Me
Sep 25
2019

Ce te face pe tine să fii TU? Reinventând simbolurile într-o manieră inedită, Pandora Me explorează identitatea și unicitatea printr-o colecție nouă de bijuterii – micro talismane, cercei individuali cu șurub, brățări și broșe cu ac de siguranță, din argint 925 – ce încurajează noua generație să își creeze propriul stil, să își exprime poveștile personale și ceea ce o definește.

Reimaginând noțiunea de legături miniaturale prin bijuterii și suprinzând felul în care ne folosim de simboluri și mesaje pentru a exprima cine suntem cu adevărat, micile piese finisate manual din argint 925 sunt reprezentanți puternici ai personalității fiecărei purtătoare. De la luna albastră, unicornii magici, la albine și note muzicale, fiecare bijuterie are o semnificație, interpretabilă în funcție de propria personalitate.
„Frumusețea colecției Pandora Me constă în faptul că o persoană poate vedea un simbol într-un fel, iar altcineva în alt fel. Este o modalitate ludică de exprimare a sinelui și a poveștilor personale – bijuteriile nu trebuie să exprime seriozitate”, au spus directorii de creație, Francesco Terzo și A. Filipo Ficarelli.

Imaginea noii colecții Pandora Me este actrița și activista Millie Bobby Brown. Fotografiile sugestive ale campaniei au fost realizate de renumitul fotograf Cass Bird și o surprind pe Millie purtând simbolurile ei preferate și împărtășind poveștile din spatele fiecărui talisman în parte.

Pandora Me ne inspiră să fim creativi și invită noua generație să descopere cu atenție și să ia în considerare arta meșteșugului bijuteriilor realizate din argint 925 reciclat și înfrumusețate cu pietre obținute din surse responsabile. Fie că ne duc cu gândul la cineva drag, la un lucru pe care îl facem cu plăcere sau la un loc pe care iubim să îl vizităm – fiecare bijuterie are potențialul de a spune o poveste despre cea care o poartă în mii de feluri.

Colecția Pandora Me va fi disponibilă în magazine din 3 octombrie 2019.
#PandoraMe
#PandoraxMillieBobbyBrown

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,500 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 28,000 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2018, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *