WIDE MAGAZINE >> muzica

Violoncelistul Adrian Naidin revine în forță la Teatrul Național din București

ANaindin
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2017

Povești misterioase, spuse șoptit pe un violoncel rebel, strunit de un muzician care și-a sedus publicul cu o voce excepțională, cu delicatețea unui suflet de poet și cu acea forță legendară care i-a adus supranumele de Pavarotti al României.

Organizatorii conferinței Mastering the Music Business anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția a III-a

Tudor_Chirila
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 14
2017

Mastering the Music Business, prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală, dedicată în special artiștilor independenți, dar și celorlalți profesioniști ai industriei muzicale – manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri, avocați, promoteri, reprezentanți ai label-urilor majore și independente – a ajuns la cea de-a treia ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 martie 2018 și se va desfășura în Sala Aula din incinta Ministerului Culturii (București, Bd. Unirii, nr. 22).

Magia există și la Grand Cinema & More

Orchestre De Chambre De Lausanne
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 10
2017

Și anul acesta, Grand Cinema & More aduce spectacolele din cadrul Festivalului Internațional George Enescu mai aproape de iubitorii de cultură din toată țara. În perioada 3 – 24 septembrie, 5 cinematografe selecționate din țară vor transmite în direct, în orașele Oradea, Pitești, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov, concertele susținute de cele mai apreciate orchestre ale lumii.

EAST EUROPEAN MUSIC CONFERENCE – FESTIVALURI ÎNTR-O EUROPĂ ÎN CRIZĂ

EEMC
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 30
2017

Prima întâlnire a elitei industriei muzicale europene în România, East European Music Conference, un eveniment organizat de ARTmania cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Sibiu, reunește, în perioada 27-29 iulie, directori ai celor mai mari festivaluri, organizatori de spectacole, specialiști internaționali în securitate, avocați sau experți în sistemul internațional de taxe. Seria conferințelor, găzduite, pe durata a două zile, de Sala Thalia din Sibiu, începe vineri, 28 iulie, de la ora 10.00, cu o dezbatere pe o temă actuală: “Festivaluri într-o Europă în criză”.

Primul experiment muzical Carla’s Dreams și COMA

carlas-dreams-si-coma_blening-spirits
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 15
2016

București, 13 decembrie 2016 – Carla’s Dreams și COMA fac schimb de piese și lansează, astăzi, două videoclipuri noi. Cele două trupe reprezintă noua serie de artiști provocați să facă schimb de roluri și de piese, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei Blending Spirits, pusă în scenă de J&B, marca numărul 1 de whisky din România . Artiștii ies din zona de confort, iar rezultatul are mari șanse să cucerească publicul.

Fii pe Primul Loc in Viata ta! – Atelier cu dr. Mihaela Stroe la Palatul Noblesse

mihaela-stroe
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 14
2016

Primul workshop live cu sociolog Mihaela Stroe, pe tema ultimei sale carti: “Fii pe primul loc in viata ta”.

Sambata, 15 octombrie, incepand cu ora 11.00, Atelierele “Arta Fericirii” desfasurate la Palatul Noblesse o vor avea invitat pe Mihaela Stroe, sociolog si specialist in analiza comportamentala.

„My Fair Lady”, o producție de anvergura spectacolelor de pe Broadway, revine pe scena din Grand Cinema & More

my-fair-lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Cea mai mare producție privată a unui musical va putea fi urmărită în lunile octombrie si decembrie.
București, 8 septembrie 2016 – Grand Cinema & More invită spectatorii care iubesc teatrul, muzica și dansul, unite în mod fericit în jurul unuia dintre cele mai jucate titluri de pe West End și Broadway, la noi serii de reprezentații ale spectacolului-eveniment „My Fair Lady”.

Page 1 of 3123