WIDE MAGAZINE >> My Fair Lady

Din 21 martie 2019, la Grand Cinema & More, Musicalul „My Fair Lady” revine la București cu Horia Brenciu în rolul profesorului Higgins

Afis - My Fair Lady Grand Cinema & More
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 06
2019

Primăvara va readuce la București una dintre cele mai frumoase povești din toate timpurile, musicalul „My Fair Lady”, în cadrul unei serii de șase spectacole. De pe 21 până pe 24 martie, toți cei care vor dori să se bucure de povestea celebrei transformări prin care trece Eliza Doolittle, de la florăreasă la o adevărată lady, nu trebuie să rateze reprezentațiile de la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

My Fair Lady – un spectacol de Broadway adus cu succes pe scena Grand Cinema & More

my-fair-lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 02
2016

București, 31 octombrie 2016 – În octombrie, My Fair Lady a putut fi urmărit din nou pe scena sălii Epika din Grand Cinema & More, într-o serie de șase reprezentații. Magia unui spectacol interpretat în viziunea regizorului Răzvan Ioan Dincă, care amintește cu ușurință de cele de pe Broadway, continuă cu o nouă serie de spectacole pe 8, 9, 10 și 11 decembrie.

Grand Cinema & More redevine gazda unui spectacol grandios: „My Fair Lady”

my-fair-lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 07
2016

Actorii, muzicienii și dansatorii se pregătesc să își ocupe locul pe scenă, iar iubitorii evenimentelor de calitate își pot asigura locul în sală.
A mai rămas doar o săptămână până la noua seria de spectacole ale musicalului care a scris istorie pe Broadway și West End. Pentru cei peste 70 de artiști, acestea sunt ultimele zile de repetiții, iar, pentru toți cei care vor să ia parte la un spectacol comparabil cu cele de pe scenele internaționale, sunt ultimele zile în care își mai pot cumpăra bilete pentru una dintre reprezentațiile „My Fair Lady” din stagiunea de toamnă.

Opera, baletul, muzica și teatrul pentru toate vârstele, în noua stagiune culturală Grand Cinema & More

grand-cinema-more
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2016

București, 26 septembrie 2016 – Pentru stagiunea 2016 – 2017, Grand Cinema & More revine cu un program complet al evenimentelor culturale, ce include spectacole de operă, balet, concerte și piese de teatru.

Anul acesta, Grand Cinema & More continuă o colaborare devenită tradiție.

„My Fair Lady”, o producție de anvergura spectacolelor de pe Broadway, revine pe scena din Grand Cinema & More

my-fair-lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Cea mai mare producție privată a unui musical va putea fi urmărită în lunile octombrie si decembrie.
București, 8 septembrie 2016 – Grand Cinema & More invită spectatorii care iubesc teatrul, muzica și dansul, unite în mod fericit în jurul unuia dintre cele mai jucate titluri de pe West End și Broadway, la noi serii de reprezentații ale spectacolului-eveniment „My Fair Lady”.

Eliza Doolittle și Henry Higgins urcă din nou pe scena Grand Cinema & More

My Fair Lady
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 28
2016

Musicalul „My Fair Lady” revine pe scena cinematografului, iar biletele au fost deja puse în vânzare.
București, 28 iulie 2016 – „My Fair Lady”, spectacolul-eveniment în montarea regizorului Răzvan Ioan Dincă, s-a bucurat de un succes răsunător, confirmat de către cei peste 2.000 de spectatori care au trecut pragul cinematografului în cele 4 zile de reprezentații.