Narcoffee Roasters inaugurează 2 locații noi în Capitală și introduce meniul de brunch

Narcoffee Roasters - Bucuresti
Noi 08
2018

Narcoffee Roasters, unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cafenele de specialitate pornit în Cluj, se extinde pe piața de profil din București și inaugurează 2 locații, una pe Bulevardul Magheru și una în Avantgarde Office Building.

Situată în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, una dintre cele două cafenele Narcoffee Roasters proaspăt inaugurate se întinde pe o suprafață de aproximativ 68 de metri pătrați. Cea de-a doua locație recent deschisă și situată la parterul Avantgarde Office Building dispune de o suprafață de circa 72 de metri pătrați.

Inaugurarea celor 2 cafenele vine în completarea rețelei Narcoffee Roasters, care a ajuns la 6 locații la nivel național, dintre care 3 în Capitală.

„Credem cu tărie că cele două locații noi vin în completarea nevoilor potențialilor clienți într-un mod cât mai eficient. Ne-am îndreptat atenția către Bulevardul Magheru deoarece face parte din zona centrală, considerată mai hip și cool, unde vin mulți artiști și mai ales, pasionați de cafea. Deopotrivă, cea de-a doua locație, deschisă la parterul Avantgarde Office Building, se poziționează într-o zonă de birouri cu clienți care sunt în căutare de cafea și mâncare de înaltă calitate”, declară Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Noutatea celor două locații proaspăt inaugurate: meniul de brunch

Meniul cafenelelor se împarte în două categorii: meniu pe bază de espresso și un meniu pe bază de cafea la filtru. În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece. Ceea ce aduc nou cele două locații față de celelalte cafenele Narcoffee Roasters îl reprezintă meniul de brunch.

„Cele două locații recent inaugurate vor avea un statut mai aparte deoarece vom promova și servi meniuri de mâncare mai complexe decât în alte locații, structura spațiilor permitându-ne acest lucru. Urmărim, în mod constant, să fim relevanți și din punct de vedere culinar. Alături de o cafea la cele mai înalte standarde am reușit să creăm și un meniu de brunch complementar, care, sperăm că se va ridica la nivelul așteptărilor clienților noștri”, completează Dan Isai, co-fondator Narcoffee Roasters.

La fel ca și în cazul primei locații din București, Marius Nica, campion naţional şi internaţional în latte art, precum şi top 10 world cup taster în 2016, semnează specialitățile cafenelelor, în timp ce design-ul interior al acestora este atribuit în continuare arhitectului Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards în 2016.

# # #

Despre Narcoffee Roasters
Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu și Dan Isai. În acest moment, rețeaua numără 7 locații, dintre care 6 în Cluj și București, dar și o franciză în Praga, iar pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA.

Materia primă este adusă din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia și atent pregătită sub supervizarea lui Marius Nica, campion național de latte art și în primii 10 profesioniști mondiali la cup tasting.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *