Noul model Volvo XC60 – o experiență scandinavă veritabilă

NoulXC60
Aug 10
2017

Volvo Cars, producător suedez de mașini premium cu peste 90 de ani de experiență, a prezentat în primăvara acestui an, la nivel internațional, mult așteptatul model de SUV, noul XC60. Începând cu această lună, varianta evoluată a SUV-ului consacrat este disponibilă în rețeaua de dealeri autorizați ai mărcii VOLVO în România.

Noul XC60, fabricat în Gothenburg, Suedia, se adresează segmentului premium și este ideal pentru persoanele cu un stil de viață activ, prezentând un nou design elegant și atletic, și oferind în același timp o experiență scandinavă veritabilă. Totodată, noul XC60 reprezintă una dintre cele mai sigure mașini realizate vreodată și este complet echipată cu tehnologie de ultimă generație.

Exteriorul impozant al noului Volvo XC60 întâlnește interiorul elegant, într-un model cu o înfățișare impunătoare și un fler suedez aparte. Noul XC60 este SUV-ul cu o atitudine scandinavă unică, un model care combină eleganța cu puterea. Capota lungă, arcurile puternice ale roților și consolele scurte creează un sentiment de putere rafinată, iar farurile LED distincte, în forma „ciocanului lui Thor”, definesc noul Volvo XC60, conferindu-i o identitate deosebită.

„Noul model Volvo XC60 este dovada clară a unei înțelegeri perfecte a omului modern, calculat, în căutare de elemente ce simplifică șofatul, dar care oferă confort și siguranță. Mai mult decât o mașină premium, modelul încununează o serie de atribute care credem că vor fi primite foarte bine și pe piața din România, așa cum s-a întâmplat și la nivel internațional”, a declarat Bogdan Huidan, Director General Forum Auto, Importator Volvo Cars pe plan național.

Interiorul mașinii, realizat din materiale naturale de lux, reprezintă o compoziție desăvârșită a unei arhitecturi bine definite, materialele frumoase fuzionând armonios cu cele mai noi tehnologii. Lemnul adevărat, metalul autentic și detaliile deosebite, se combină pentru a transforma fiecare călătorie într-o ocazie specială. Cu sistemul de siguranță City Safety™ prezent ca echipare standard, noul XC60 este una dintre cele mai sigure mașini realizate vreodată. De asemenea, noul sistem CleanZone cu reglaj pe patru zone elimină poluanții daunători din interiorul mașinii oferind astfel un aer mai curat decât cel din afară.

Pentru mai multe detalii despre noul Volvo XC60 și pentru configurarea modelului, accesați: http://www.volvocars.com/ro. Modelul este disponibil pentru test drive la toți dealerii autorizați Forum Auto România.

***

Despre Volvo Cars Group
Volvo este prezent pe piață din anul 1927. Astăzi, Volvo Cars reprezintă una dintre cele mai cunoscute și mai respectate mărci auto din lume, cu vânzări de 534,332 autoturisme în 2016, în aproximativ 100 de țări. Din 2010, Volvo Cars este deținută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China. Inițial aceasta a făcut parte din Volvo Group din Suedia până în 1999, când compania a fost cumpărată de Ford Motor Company, din SUA.

În decembrie 2016, Volvo Cars avea peste 31,000 de angajați în întreaga lume. Volvo Cars, sediul central, dezvoltarea produselor, funcțiile de marketing și administrare sunt situate, în principal, în Gothenburg, Suedia. Sediul Volvo Cars pentru China este situat în Shanghai. Centrele principale de producție ale companiei sunt situate în Gothenburg (Suedia), Ghent (Belgia), Chengdu și Daqing (China), în timp ce motoarele sunt fabricate în Skövde (Suedia) și Zbangjiakou (China), iar piesele în Olofström (Suedia).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *