WIDE MAGAZINE >> online

Tendințele pentru 2019 în piața de e-commerce. Tips & Tricks pentru creșterea performanțelor magazinelor online

Eugen Predescu - Retargeting
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 04
2018

Piața de e-commerce din România se dezvoltă într-un ritm alert, în prezent țara noastră înregistrând cea mai mare creștere la nivel european. Numărul magazinelor online active din România s-a dublat de la 7.000 în 2017, la 14.000 în prezent, iar pentru 2019 estimează peste 15.000 de magazine online.

HORNBACH deschide în România magazin online cu peste 27.000 de produse disponibile

E02C23B4-94D0-4C47-96D1-CF8CE02D933C
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 23
2018

• Până la finalul anului 2018, peste 80% din produsele de stoc din magazine vor fi disponibile și online
• Clienții au posibilitatea de retur în 30 de zile de la livrarea mărfurilor
• Prețurile produselor HORNBACH sunt identice în magazine și în magazinul online
• Livrarea mărfurilor comandate online este făcută în 2-3 zile la orice adresă din România

Sculestern.ro, unul dintre jucătorii principali din teleshopping online de pe segmentul de brico, a ajuns la peste 100.000 clienți și 1.000.000 produse vândute

sculetern
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 29
2017

Sculestern.ro, unul dintre cei mai mari retaileri din teleshopping online specializați în produse de bricolaj și DIY a depășit pragul de 100.000 clienți și 1.000.000 produse vândute.

Retailerul Teleshoponline.ro – în topul preferințelor românilor pe nișa segmentului de piață, cu vânzări anuale de peste 4 milioane euro

Teleshoponline.ro
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 19
2017

Teleshoponline.ro, unul dintre cele mai bine cotate e-shops orientate exclusiv pe produsele de teleshopping inovative și de calitate, continuă ritmul ascendent și se poziționează în topul preferințelor românilor pe nișa segmentului de piață în care activează.

Remixshop.com lansează o nouă campanie pe piața din România, „Vinde către Remix”!

Remix
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 04
2017

Remix Second Hand, retailer online ce operează în Polonia, Grecia, Ungaria, Slovacia, Cehia și Bulgaria, lansează un nou proiect în România – „Vinde către Remix”, care va permite clienților săi să-și vândă articolele de îmbrăcăminte și accesoriile pe remixshop.com, aducându-le astfel mai mult spațiu în garderobă, dar și un profit. Campania „Vinde către Remix” a fost lansată în Bulgaria în luna iulie 2017, iar pe piața românească va fi lansată pe 9 octombrie.

6 sfaturi pentru o ținută reușită cu pantofi Oxford

oxford
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2017

Probabil că în ultima perioadă ai tot văzut că noua modă în materie de încălțăminte de damă o constituie faimoșii pantofi Oxford. Deși inspirați din încălțămintea pentru bărbați, acești pantofi fac furori în rândul femeilor, ei fiind capabili să creeze ținute impresionante.

Back to school food: 5 supe delicioase și sănătoase pentru cei mici

foodpanda_supa
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2017

Odată cu începerea grădiniței și a școlii și programul alimentar al celor mici trebuie să fie în acord cu noile activități zilnice ale acestora. Unul dintre preparatele care nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic al copiilor sunt supele, pe cât de sănătoase, pe atât de gustoase și nutritive. foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, prezintă cinci supe gustoase, pline de vitamine și proteine sănătoase, care le întăresc sistemul imunitar și îi energizează pe cei mici.

Page 1 of 3123