WIDE MAGAZINE >> pantofi

Shine like a star chiar și în zilele capricioase de vară!

balerini
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 11
2018

Bucură-te de zilele și serile de vară, fie ele mai răcoroase sau ploioase. Nu-ți pierde optimismul și încarcă-te cu energie pozitivă. Exprimă-ți spiritul jucăuș și dă frâu libertății. Dansează în ploaie și distrează-te pe plajă până la răsăritul soarelui.

Cel mai inspirat cadou de Crăciun este #MadeinBoggi

Boggi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 12
2016

Crăciunul acesta este mai ușor să îl suprinzi pe cel drag cu cele mai inspirate cadouri deoarece Boggi Milano a pregătit surprize pentru fiecare stil. Fie că îi plac culorile sau își dorește ceva confortabil pentru timpul petrecut cu familia, abordează stilul clasic sau dimpotrivă, poartă des piese vestimentare casual, în magazinul Boggi Milano din Băneasa Shopping City găsești cadouri versatile.

Diane Marie Studio și Ma Dame au lansat colecția de toamnă în Băneasa Shopping City

event Diane Marie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 04
2016

Diane Marie Studio și Ma Dame au lansat colecțiile de toamnă în cadrul unui eveniment exclusivist, în incinta magazinului Ma Dame din Băneasa Shopping City. Totodată, acest eveniment a marcat parteneriatul dintre cele două branduri românești de prestigiu, din centrul comercial din nordul Bucureștiului.

Colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris – Reatribuirea rolului androginului

Tamaris
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 28
2016

Lumea modei este îndrăgostită de pantofi și cum tendințele toamnă-iarnă reinventează regulile stilului, încălțămintea a fost un element cheie al inovării. Pantofii statement sunt tema principală a Colecției Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris, oferind o gamă largă de stiluri pentru a completa tendințele de pe podium. Stilurile includ bocanci cu tălpi mari de cauciuc, cizme deasupra genunchiului cu tocuri bloc și pantofi sport minimaliști, cu modele futuriste. Încălțămintea nu mai completează ținuta, o creează.

Page 1 of 51234...%PAGE_NUMBER%