ParkLake Shopping Center deschide luna decembrie cu un eveniment modelistic organizat în premieră în România

Winter Model Show
Noi 29
2017

ParkLake Shopping Center deschide luna cadourilor cu o primă ediție a unui eveniment modelistic, invitând bucureștenii să participe la transpunerea istoriei în miniatură. Aceștia sunt așteptați în zilele de 2 și 3 decembrie la expoziția “Winter Model Show”, organizată împreună cu Asociația Modelism Fără Frontiere. Printre surprizele de care se pot bucura toți vizitatorii centrului comercial și ai evenimentului se numără workshopuri de inițiere pentru cei mici, prezentări de produse pentru cei curioși să descopere mai multe informații și pentru practicanții amatori, precum și demonstrații live.

În perioada 2 – 3 decembrie, ParkLake Shopping Center își invită vizitatorii la “Winter Model Show”, primul eveniment organizat de Asociația Modelism Fără Frontiere. Evenimentul își propune să promoveze și să popularizeze o pasiune educativă, în concordanță cu valorile promovate atât de asociație, cât și de ParkLake: dezvoltarea imaginației și a creativității, precum și îmbogățirea cunoașterii.

Începând cu 2 decembrie, atracția principală a evenimentului va fi reprezentată de peste 500 de machete și modele de avioane, tancuri și ambarcațiuni expuse în cadrul centrului comercial. Mai mult decât atât, vizitatorii sunt invitați să se alăture atelierelor pentru inițiere, cu invitați modeliști talentați care vor face demonstrații de diferite tehnici și procedee esențiale în realizarea unei machete. Atât cei pasionați, cât și cei curioși vor putea pune întrebări și intra în contact cu un domeniu mai puțin cunoscut printre români.

Practicanți ai modelismului din București și din țară vor expune lucrări din toate domeniile modelismului static, inspirându-i pe participanți să își dezvolte creativitatea și să își dorească să deprindă cunoștințe și abilități autentice, pentru că este în natura fiecăruia să descopere mereu ceva nou. Printre machetele expuse se numără și MiG-15 URSS/România Războiul Rece, North American P-51 Mustang (avion) SUA WW2, T-34 (tanc) Uniunea Sovietică WW2 sau Cuirasat Yamato (navă de război) Japonia WW2.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

***
Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *