ParkLake Shopping Center organizează un nou eveniment marca street food, primul la iarbă verde

Street Food ParkLake
Mai 22
2017

București, 22 mai 2017: ParkLake Shopping Center invită iubitorii de gastronomie, artă a gustului și nu numai, la Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition, festivalul care aduce sute de preparate delicioase la cel mai mare festival culinar în mijlocul naturii, în această vară. În perioada 25-28 mai, cei care vin la centrul comercial, ieșirea spre parcul Titan, se vor bucura de varietate culinară, concerte cu muzica live și diferite surprize pregătite în cadrul primului festival de street food în natură.

Organizat de ParkLake Shopping Center în colaborare cu Gourmet Entertainment, festivalul propune un mix de experiență culinară și de entertainment în mijlocul naturii. Participanții vor putea gusta din varietatea de preparate disponibile, de la burgeri delicioși, până la clătite uriașe sau waffles belgiene. Opțiunile culinare poartă semnătura Betty Ice, Big John, Burger Peter, Burger Van, Creperie, Delicii pe roți, Gourmet Street Food, La Finca Alioli Van, Meat Busters, Paul, Porchetteria, Say Cheese By Carrefour, Switch Morn si Za German Wurstwagen.

Street Food in the Park – ParkLake Garden Edition – este completat de concertele susținute de Vama, Taxi, ROA și Vunk în fiecare dintre cele patru zile de festival, începând cu ora 20:30.

Pe lângă varietatea de preparate, ParkLake Garden își întâmpină vizitatorii cu zone de relaxare în aer liber, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai (16:00-23:00), respectiv 27-28 mai (11:00-23:00), cu sprijinul partenerilor Carrefour, ProFM, Pepsi Cola si Timișoreana, iar accesul este gratuit.

Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Despre ParkLake Shopping Center
ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *