WIDE MAGAZINE >> ParkLake Shopping Center

Ținute de plajă spectaculoase în noua colecție de vară Yamamay 2018

Yamamay
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 04
2018

Yamamay prezintă colecția de vară 2018, care te aduce mai aproape de plajele însorite ale Italiei și te plimbă în largul Mării Mediterane.
Nuanțele infinite de albastru ale mării, galbenul lămâilor, culorile strălucitoare ale florilor, au inspirat brandul Yamamay să creeze costume de baie originale, care să te trimită cu gândul la vacanță.

Țestoasele Ninja vin pentru prima dată în România, la ParkLake Shopping Center

ParkLake_1-iunie_Turtles-Ninja
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 21
2018

În perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt așteptați să le cunoască pe tinerele Țestoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vin în premieră în România și vor petrece trei zile amuzante alături de clienții centrului comercial. În plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative și o zonă foto specială completează distracția.

ParkLake lansează campania de Paște și oferă vouchere de cumpărături în valoare totală de 175.000 de lei și o vacanță la Disneyland

Visual Paste ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 19
2018

ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare”. Între 15 martie și 7 aprilie, 3500 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clienților centrului comercial. În plus, evenimentele inedite, atelierele și spectacolele tematice, dar și târgul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

În luna februarie, iubirea este premiată la ParkLake!

019F3F29-80C7-4F5C-89A8-4F6209565053
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 02
2018

Nu-i așa ca cel mai frumos sentiment merită să fie premiat? Câștigătoare absolută, iubirea este in februarie celebrată cum se cuvine la ParkLake Shopping Center! Cântecele trupei Direcția 5, dansul pasional și premiile surprinzătoare marchează luna în care totul este despre și, mai ales, pentru îndrăgostiții de toate vârstele.

La ParkLake Shopping Center începe anul cu reduceri surprinzătoare și evenimente inedite

448B47CB-B57F-48CB-9641-69120EA23C41
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 15
2018

An nou, surprize și provocări noi! În ianuarie, ParkLake Shopping Center lansează campania ,,Winter Sales”, marcând astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2018. Timp de o lună, centrul comercial îi va întâmpina pe bucureșteni cu oferte surprinzătoare și reduceri de până la 70%. În plus, […]

ParkLake Shopping Center deschide luna decembrie cu un eveniment modelistic organizat în premieră în România

Winter Model Show
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 29
2017

ParkLake Shopping Center deschide luna cadourilor cu o primă ediție a unui eveniment modelistic, invitând bucureștenii să participe la transpunerea istoriei în miniatură. Aceștia sunt așteptați în zilele de 2 și 3 decembrie la expoziția “Winter Model Show”, organizată împreună cu Asociația Modelism Fără Frontiere. Printre surprizele de care se pot bucura toți vizitatorii centrului comercial și ai evenimentului se numără workshopuri de inițiere pentru cei mici, prezentări de produse pentru cei curioși să descopere mai multe informații și pentru practicanții amatori, precum și demonstrații live.

Octombrie aduce magia și aventura în ParkLake

ParkLake - Spectacol de Magie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 10
2017

ParkLake Shopping Center aduce în premieră în România unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de magie semnate „Bukowski Magic World Tour”. În perioada 17-31 octombrie, ParkLake își surprinde vizitatorii cu o expoziție interactivă care va cuprinde elemente din minunata lume „Alice în Țara Minunilor”, spectacole de magie și un Escape Room plin de mistere.

Page 1 of 41234