WIDE MAGAZINE >> ParkLake Shopping Center

ParkLake lansează campania de Paște și oferă vouchere de cumpărături în valoare totală de 175.000 de lei și o vacanță la Disneyland

Visual Paste ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 19
2018

ParkLake Shopping Center marchează sărbătorile pascale prin campania “Fiecare Sărbătoare este surprinzătoare”. Între 15 martie și 7 aprilie, 3500 de vouchere de cumpărături, în valoare totală de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clienților centrului comercial. În plus, evenimentele inedite, atelierele și spectacolele tematice, dar și târgul special organizat cu aceasta ocazie sunt modul perfect de petrecere a timpului liber.

În luna februarie, iubirea este premiată la ParkLake!

019F3F29-80C7-4F5C-89A8-4F6209565053
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 02
2018

Nu-i așa ca cel mai frumos sentiment merită să fie premiat? Câștigătoare absolută, iubirea este in februarie celebrată cum se cuvine la ParkLake Shopping Center! Cântecele trupei Direcția 5, dansul pasional și premiile surprinzătoare marchează luna în care totul este despre și, mai ales, pentru îndrăgostiții de toate vârstele.

La ParkLake Shopping Center începe anul cu reduceri surprinzătoare și evenimente inedite

448B47CB-B57F-48CB-9641-69120EA23C41
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 15
2018

An nou, surprize și provocări noi! În ianuarie, ParkLake Shopping Center lansează campania ,,Winter Sales”, marcând astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2018. Timp de o lună, centrul comercial îi va întâmpina pe bucureșteni cu oferte surprinzătoare și reduceri de până la 70%. În plus, […]

ParkLake Shopping Center deschide luna decembrie cu un eveniment modelistic organizat în premieră în România

Winter Model Show
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 29
2017

ParkLake Shopping Center deschide luna cadourilor cu o primă ediție a unui eveniment modelistic, invitând bucureștenii să participe la transpunerea istoriei în miniatură. Aceștia sunt așteptați în zilele de 2 și 3 decembrie la expoziția “Winter Model Show”, organizată împreună cu Asociația Modelism Fără Frontiere. Printre surprizele de care se pot bucura toți vizitatorii centrului comercial și ai evenimentului se numără workshopuri de inițiere pentru cei mici, prezentări de produse pentru cei curioși să descopere mai multe informații și pentru practicanții amatori, precum și demonstrații live.

Octombrie aduce magia și aventura în ParkLake

ParkLake - Spectacol de Magie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 10
2017

ParkLake Shopping Center aduce în premieră în România unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de magie semnate „Bukowski Magic World Tour”. În perioada 17-31 octombrie, ParkLake își surprinde vizitatorii cu o expoziție interactivă care va cuprinde elemente din minunata lume „Alice în Țara Minunilor”, spectacole de magie și un Escape Room plin de mistere.

Vloggerii își dau întâlnire cu fanii la ParkLake

Eveniment Vloggeri - ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 05
2017

ParkLake Shopping Center găzduiește în 7 octombrie cea mai mare ediție YouStars de până acum. Andra Gogan, Sebastian Coțofană, Rottby, ZappyTV și mulți alți vloggeri se întâlnesc cu fanii pentru o porție de distracție. Noaptea Târziu, trupa cu cele mai vizualizate parodii pe Youtube, va susține un concert în cadrul evenimentului, iar începând cu ora 13:00 participanții se pot bucura de o zona de gaming dedicată.

„Kingsman: The Golden Circle”. Ce alegi: IMAX, 4DX sau VIP?

Kingsman The Golden Circle_ IMAX 4DX Poster
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 20
2017

Răsturnări de situaţie, acțiuni care îţi vor creşte pulsul, misiuni aproape imposibile, din 20 septembrie, „Kingsman: The Golden Circle”, unul dintre cele mai aşteptate blockbustere ale toamnei, se întoarce cu şi mai multă acţiune explozivă şi umor şi tot mai mulţi actori de top – Taron Egerton, Channing Tatum, Julianne Moore, Halle Berry, Colin Firth sau Jeff Bridges.

ParkLake găzduiește în premieră cea mai mare gală de premii muzicale din România – Media Music Awards

ParkLake-MMA
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 19
2017

ParkLake Shopping Center va găzdui în 3 octombrie Media Music Awards 2017, gala premiilor industriei muzicale românești. Singurele premii muzicale din România, bazate pe difuzări reale radio – TV, se vor acorda în București, în ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan, în cadrul celei de-a șasea ediții a evenimentului.

Page 1 of 41234