WIDE MAGAZINE >> pietre prețioase

SIMBOLURI DE PRIMĂVARĂ & BIJUTERII CU SEMNIFICAŢIE DE LA PANDORA

Pandora
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 08
2017

Îndemnul PANDORA pentru acest sezon: străluceşte, ieşi în evidenţă şi fii tu însăţi. Fie că sărbătoreşti amintiri de neuitat sau creezi noi momente speciale, marchează ocazia prin bijuterii finisate manual din Colecţia de Primăvară 2017 de la PANDORA şi descoperă şi noile piese primăvăratice PANDORA Rose & PANDORA ESSENCE COLLECTION, finisate manual de către cei mai iscusiţi maeştri bijutieri.

MOOGU se alatura designerilor internationali la Pure London 2016

Stand Pure London
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 15
2016

Luna februarie marcheaza pentru MOOGU o noua prezenta in cadrul unei manifestari expozitionale internationale – Pure London 2016. Dupa ce in toamna anului trecut, colectiile de bijuterie contemporana ale Andreei Mogosanu au fost dezvaluite la International Jewellery London, feedback-ul inregistrat din partea buyerilor fiind unul incurajator, debutul lui 2016 aduce cu sine o revenire in capitala Marii Britanii, de data aceasta in contextul celui mai amplu eveniment dedicat tendintelor ready-to-wear, fashion si accesorii.

ÎN NOUA COLECŢIE DE CRĂCIUN DE LA PANDORA DESIGNUL MODERN SE ÎMBINĂ CU MOTIVELE CLASICE

Pandora
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 29
2015

COLECŢIA DE CRĂCIUN 2015 de la PANDORA este creată pornind de la reinterpretări moderne ale motivelor clasice: stelele prind viaţă în inele şi cercei delicaţi, fulgii de nea cristalizaţi se aştern peste talismane şi pandantive, iar fundele elegante împodobesc bijuterii din materiale veritabile, finisate manual.

PANDORA lansează o nouă colecție: PANDORA ESSENCE

PANDORA colectie noua
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 14
2014

Pe tine ce valori te definesc? Aceasta a fost întrebarea la care au răspuns peste 7500 de femei din întreaga lume, în cadrul unui studiu comandat de PANDORA. Rezultatele studiului au arătat că cele mai însemnate valori prețuite de către acestea sunt, printre altele, încrederea, onestitatea, sănătatea, iubirea, respectul, fericirea sau pacea.