WIDE MAGAZINE >> Plaza România

Camicissima, brandul italian de cămăși bărbătești, se lansează în România

Camicissima
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 04
2019

Camicissima, brand italian cu tradiție în fabricarea cămășilor bărbătești, intră pe piața din România și deschide magazine în trei centre comerciale din București, ca parte a planului de extindere a companiei la nivel internațional. Noile magazine prezintă colecția de toamnă-iarnă 2018/19, formată dintr-o gamă largă de produse care evocă stilul italian rafinat și atenția la detalii, prin serviciul unic de personalizare.

Concert Direcția 5 și surprize pentru îndrăgostiți la Plaza România

Directia 5
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 08
2016

Concert Direcția 5, „Lock Your Love Corner” – un spațiu în care cuplurile pot lega renumitele „lacăte ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, și o expoziție cu tablouri emblematice, care surprind dragostea în decursul istoriei, sunt câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe vizitatorii Plaza România cu ocazia Valentine’s Day.

Două branduri noi în Plaza România: Oro Toro și Alix Avien Paris

Alix Avien Paris - Plaza Romania
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 10
2015

București, 10 decembrie 2015: Numărul magazinelor cu care Plaza România își întâmpină clienții a crescut, după ce, la începutul lunii decembrie, s-au inaugurat două spații comerciale: restaurantul Oro Toro și o insulă a brandului de produse cosmetice Alix Avien Paris.

Plaza România şi Bucureşti Mall oferă 15 lei Fundației Hospice Casa Speranței pentru fiecare scrisoare către Moș Crăciun

Poster_campanie Craciun_Plaza Romania si Bucuresti Mall
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 02
2015

Începând cu 2 decembrie 2015, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Plaza România și București Mall lansează campania socială „Vino să-i scrii o scrisoare magică lui Moș Crăciun!”, prin care le oferă tuturor șansa de a dărui, dar şi de a primi cadourile la care visează.

Colecţiile de iarnă defilează la Plaza România într-un show unic

afis
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 27
2015

Bucureşti, 27 noiembrie: Miercuri, 2 decembrie, începând cu ora 19:00, Plaza România își așteaptă clienții la un show inedit de fashion & beauty, în care noile colecţii de iarnă vor defila pe ritmuri de dans. Corina și trupa Amadeus vor deschide seara cu un concert de senzaţie, iar Ilinca Vandici va fi gazda evenimentului.

Plaza România te pregătește pentru sezonul estival: Începe Summer Beauty Tunnel!

Beauty Tunnel
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 16
2015

București, 16 iunie 2015: Plaza România a pregătit a doua ediție a Beauty Tunnel, două zile de răsfăț (20 – 21 iunie, între orele 15:00 – 19:00) în care clientele mall-ului vor descoperi tot ce trebuie să facă pentru a se bucura din plin de vară.

Beauty Tunnel – Reinventează-ți stilul la Plaza România!

afis
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 24
2015

În luna femeii, Plaza România îți dedică două zile de răsfăț complet – pe 28 și 29 martie 2015 (sâmbătă și duminică), între 15:00 și 18:00 poți afla cele mai noi secrete ale frumuseții, în timp ce te bucuri de un tratament special din partea celor mai renumiți stiliști din România.

Page 1 of 212