„Povești despre discreție”: relansarea Hotelului Boutique CHERIE

img_8618
Iul 05
2013

Aseară a avut loc relansarea Hotelului Boutique CHERIE, un spațiu rafinat si elegant care ofera confort și servicii de calitate într-o atmosferă intimă.

Discretul eveniment a strâns laolaltă în jur de 70 de invitați, majoritatea din domeniul diplomatic, precum consulul Republicii Chile – Rodrigo Guzman Barros – sau reprezentanți ai ambasadei Franței, dar și mondenități autohtone. Cu toții s-au putut bucura de cocktail-uri și aperitive delicioase, iar la finalul serii de o prezentare de modă rafinată.

Brandul Cristallini și-a prezentat elegantele rochii de seară și de cocktail, caracterizate în primul rând prin calitatea deosebită a materialelor folosite, atenția acordată finisajelor și versatilitatea stilistică. Modelele (Mur Model Management) care au etalat creațiile Cristallini au purtat și rafinatele bijuterii semnate de către Dana Săvuică, toate lucrate manual și realizate din cristale și pietre Swarovski, din perle de cultură, pietre de onyx sau bazalt, montate pe fir de argint și împletituri din piele.

Întorcându-ne, însă, la Hotelul Boutique CHERIE, care are drept motto „Povești despre discreție”, trebuie să vă spunem că acesta este un spațiu destinat în special oamenilor de afaceri și dispune de 12 camere duble sau single încărcate cu o atmosferă confortabilă și relaxantă.

Tot în cadrul acestui hotel clienții se pot bucura de terasa verde, care oferă o liniște nefirească pentru zona de centru a Bucureștiului, și de centrul SPA ce dispune de o varietate bogată de proceduri de relaxare. Saună, jacuzzi, masaj, mini piscină, hidromasaj – toate acestea îi vor facepe clienți să uite de trecerea timpului și le vor întineri spiritul și corpul.

Hotel Boutique CHERIE se situează la distanțe foarte mici de Parcul Carol, Palatul Parlamentului, Piața Unirii sau Centrul Istoric al Capitalei, pe strada Cornelia, nr. 26.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *