Primul magazin OVS Kids din București s-a deschis în Promenada

OVS Kids Promenada
Mai 17
2018

OVS, liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, a deschis primul magazin din București, în Promenada. Alături de actrița Andreea Perju, bloggeri și mămici, clienții au descoperit hainele colorate din colecția de vară, s-au bucurat de poze, de atelierele de creație și pictură pentru copii și de alte surprize pregătite pentru marea deschidere.

Situat la nivelul -1 al centrului comercial, noul magazin măsoară 261mp și include o diversitate de articole vestimentare de înaltă calitate, din bumbac natural, obținut printr-un proces sustenabil de cultivare, în concordanță cu standardele BCI – Better Cotton Initiative, cu care brand-ul OVS și-a obișnuit clienții.

„Primul magazin OVS Kids din România, deschis oficial la Ploiești Shopping City în duminica Floriilor, a fost foarte bine primit de public. Atenția acordată materialelor, prețurile accesibile, diversitatea și designul hainelor l-au transformat deja în magazinul pentru copii preferat al ploieștenilor și a stârnit interesul părinților din toată țara. Ne bucurăm să aducem OVS Kids, alături de toate avantajele acestui brand, și în București. Dorința noastră este să ajungem cât mai aproape de toți fanii hainelor de calitate OVS Kids”, a declarat Ioana Ciurcea, Brand Manager Peeraj Brands International.

Distincția, reînnoirea continuă și grija față de calitate sunt principalele caracteristici ale produselor concepute de departamentul OVS Product & Design, profitând de colaborări cu designeri binecunoscuți și talente de la renumite școli internaționale de modă.

Despre OVS
OVS este marca de îmbrăcăminte de top din Italia, cu o cotă de piață dominantă în modă și accesorii pentru bărbați, femei și copii, datorită a peste 1000 de magazine din Italia și 400 de magazine în peste 34 de țări și 150 de milioane de vizitatori pe an. Fondat în 1972 în Veneția, OVS este listat la Bursa de Valori din Italia din martie 2015.

OVS este liderul italian indiscutabil în sectorul hainelor pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 și 14 ani. Prețuri competitive, țesături de înaltă calitate, selectate cu atenție, OVS oferă clienților o experiență de cumpărături complet nouă: o atmosferă tânără și dinamică și colecții care reflectă tendințele în modă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *