WIDE MAGAZINE >> PRO FM

Primăvara începe la ParkLake cu un nou stil și super concerte pentru super fete

New Collection ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 24
2020

Primăvara începe an de an cu prima floare, primul mărțișor, prima rază de soare și multe zâmbete, dar anul acesta primăvara aduce și câteva surprize, la ParkLake Shopping Center! Se spune că la anotimp nou, se cere un stil nou, iar brandurile vestimentare nu întârzie să ne sară în ajutor. Bucureștenii de toate vârstele sunt invitați să descopere începând cu luna martie noile colecții de primăvară-vară.

ParkLake găzduiește gusturi alese: Street Food in the Park

ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 11
2018

Concerte memorabile in cadrul festivalului gastronomic: Vama, Vița de Vie, Zdob și Zdub.
În perioada 14 – 17 iunie, ParkLake Shopping Center găzduiește cea de-a treia ediție a Street Food in the Park – un festival gastronomic pe gustul tuturor. Evenimentul va avea loc în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, și va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase și surprinzătoare. În plus, concerte cu muzică live vor anima trei dintre cele patru seri de festival.

ParkLake găzduiește în premieră cea mai mare gală de premii muzicale din România – Media Music Awards

ParkLake-MMA
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 19
2017

ParkLake Shopping Center va găzdui în 3 octombrie Media Music Awards 2017, gala premiilor industriei muzicale românești. Singurele premii muzicale din România, bazate pe difuzări reale radio – TV, se vor acorda în București, în ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan, în cadrul celei de-a șasea ediții a evenimentului.

ParkLake Shopping Center găzduiește deschiderea oficială a sezonului de baschet trei la trei din România

Nike3x3 la ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 27
2017

București, 27 aprilie 2017: ParkLake devine în perioada 5-7 mai locul de desfășurare al primei ediții Nike 3×3 Challenge, evenimentul care deschide sezonul celui mai iubit sport urban de echipă. Peste 200 de participanți sunt așteptați să joace baschet 3×3 pe unul dintre cele trei terenuri puse la dispoziție de centrul comercial, luptându-se pentru premii în valoare totală de peste 25.000 lei.