Promenada Summer Fashion Show – 2 iulie – Fashion Icon Host: Andreea Marin

couture
Iul 01
2014

Miercuri, 2 iulie 2014, începând cu orele 20:00, vedetele defilează la Promenada Summer Fashion Show, o prezentare de modă a ținutelor de vară pe stilul elegant, casual și de vacanță.

Gazda evenimentului: Andreea Marin

Andreea Patrascu, Cabral, Anca Serea, Bogdan Vlădău, Tania Budi, Ștefan Stan, Carmen Brumă, Victor Slav, Radu Vâlcan, DDY Nunes, DJ Wanda, Nicole Cherry, Bianca Ioniță, Adina Postelnicu, Iuliana Luciu, Giulia, Dana Rogoz, Mihai Morar, Crina Abrudan, Alina Eremia și Dorian Popa sau Nicolle Stanese, sunt doar câteva dintre vedetele care vor purta ținute de la Vicomte A, Tommy Hilfinger, Peek & Cloppenburg, Dana Budeanu, Manoush, Stefanel, Braiconf, Only for You, Depot 96, Colin’s, Lashez, US POLO ASSN, Killtec. Modelele vor purta cele mai noi colecții de încălțăminte de la Bagatt, Il Passo, Enzo Bertini și Musette.

Și pentru că suntem în plină vară, modelele vor defila și în ținute care te vor purta cu gândul către vacanță și relaxare, de la Prelude, Intimmisimi, Calzedonia și Tchibo.

Cum în fashion detaliile fac diferența, ținutele vor fi accesorizate cu piese unice de la Cielo Venezia 1270, Roberto Bravo, Time Square by Cellini, ICentre și Optiblu.

Stylingul colecțiilor magazinelor participante este realizat de divizia de stilism avansați DallesGo, coordonată de binecunoscutul critic de modă Ovidiu Buta.

Machiajul și hair styling-ul vor fi asigurate de experții de la MAC și Yvonne Salon.

Evenimentul are și scop caritabil, cei prezenți vor putea să o ajute pe Daria, o fetiță în vârstă de 7 ani din Brăila, care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a supraviețui. În urma unui accident nefericit, Daria trebuie supusă unei noi operații și orice contribuție îi poate asigura o șansă la copilarie.

Vom sărbători apoi lansarea celui mai nou concept de distracție și relaxare din Nordul Capitalei, TrickSHOT.

Vă așteptăm cu drag!

*** Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.

*** Despre TrickSHOT
TrickSHOT – cel mai modern centru de entertainment deschis în nordul Capitalei, reunește, în același loc, plăcerea gastronomiei de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts.

TrickSHOT este oricând pregătit să facă față planurilor clienților săi pentru evenimentele pe care și le doresc! Echipa de organizare își întâmpină oaspeții cu tot pachetul de servicii necesar unei petreceri de companie, a unei zile de naștere sau chiar a unei petreceri supriză, transformându-se în destinația ideală, indiferent că ne referim la zona de entertainment sau de pregătire a unui team-building inedit, în jurul pistelor de bowling, a meselor de biliard sau în fața țintelor de darts.

www.promenada.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *