Relaxare, sănătate şi energie pozitivă la Eden Spa

Eden Spa relaxare exotica
Sep 16
2013

Relaxare, sănătate și energie pozitivă sunt 3 cuvinte ce descriu din plin atmosfera evenimentului la care am participat acum câteva zile, eveniment găzduit și organizat de Eden Spa Primăverii.

Imediat cum am ajuns am fost întâmpinați cu căldură și serviți cu plăcintă de dovleac și fresh de struguri pentru a ne aminti de prezența toamnei. Apoi, după ce ne-am relaxat și am vizitat întreg centrul, ne-au fost dezvăluite noile terapii de toamnă. Am înțeles că misiunea Eden Spa este puțin diferită deoarece accentul cade pe regăsirea și păstrarea energiei vitale iar noile terapii au un potențial uriaș de prevenire și vindecare a afecțiunilor fizice și emoționale.

„Într-o lume copleșită de responsabilități, stres și dezechilibre, avem nevoie de soluții la îndemână pentru a evada din cotidian, pentru a ne recăpăta energia și resursele de a merge înainte. Aceasta este nevoia primară de la care s-a dezvoltat Eden Spa încă de la înființare în 2005, nevoie care se accentuează cu fiecare an ce trece”, spune Liliana Paraipan, Health Coach și creator al conceptului Eden Spa.

Eu personal (Alex Gavriliu) am încercat o sesiune de Yoga ținută de Maestrul Yogeshvar Karthic și terapia Thai Yoga. Ambele experiențe mi-au placut mult și mi-au deschis apetitul pentru și mai multă respirație profundă, pentru și mai multă relaxare, pentru și mai mult masaj.

Pentru că am încercat-o și i-am simțit beneficiile instant vă prezint mai jos terapia Thai Yoga, exact așa cum ne-a fost prezentată:

„Una dintre terapiile complexe propuse de specialiștii noștri, atât datorită beneficiilor cât și tehnicilor multiple utilizate este Thai Yoga. Parte din Medicina Tradițională Thaylandeză, acesta a început să fie practicat în Europa la începutul anilor 1990. Acest tip de masaj, în cadrul căruia nu se folosește ulei, se desfașoară pe o saltea așezată pe podea, beneficiarul său fiind îmbrăcat într-o ținută lejeră. Este recomandat în cazul durerilor de spate sau musculare, a problemelor legate de articulații. Printre cele mai importante beneficii amintim: efect de detoxifiere, îmbunătățire a sistemului imunitar, mărire a puterii de concentrare și creștere a nivelului energetic.”

Aș mai putea povesti aici nenumarate detalii despre ceea ce am vazut și simțit la Eden Spa însă aceste lucruri trebuiesc încercate, trebuiesc văzute și simțite pe propria piele.

Este posibil ca fotografiile de mai jos să vă transmită măcar un pic din ceea ce am trăit noi la spa, așa că vă invit să le vizualizați.

Mulțumim din suflet pentru invitație Irinei Avganti iar pentru organizare și găzduire echipei Eden Spa.

Articol scris de Alex Gavriliu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *