WIDE MAGAZINE >> restaurant

Yasou Express, bucătărie tradițională grecească on the go

restaurant
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 09
2019

Cele mai populare preparate elene, din ingrediente autentice grecești, pot fi savurate în noile restaurante de tip fast-food, Yasou Express, din AFI Palace Cotroceni și ParkLake Shopping Center. Inspirat de restaurantul Yasou, deschis recent în nordul Capitalei, Yasou Express se va regăsi cu preponderență în marile centre comerciale, primele unități fiind deschise, săptămâna aceasta, în cele două centre din București.

BistroMar, restaurantul cu cea mai bogată gamă de pește și fructe de mare, s-a deschis în Piața Floreasca

DianaDarmanescu-CristiDarmanescu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 18
2018

BistroMar, restaurant care oferă cea mai bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv marca Alfredo Seafood, a fost inaugurat oficial pe data de 14 iunie, în cadrul unui eveniment inedit la care au participat numeroase vedete – cântăreți, prezentatori TV, actori, bloggeri din zona culinară, de modă și […]

Vedetele au sărbătorit Halloween-ul în stil elvețian la restaurantul „Mica Elveție”

Simona & Rares Dragomir & copiii
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 03
2017

Reputatul chef Jakob Hausmann, maestru în artă culinară, care a pus restaurantul „Mica Elveție” pe harta internațională a gastronomiei, a fost gazda unei petreceri speciale de Halloween, la care au fost invitate vedete cunoscute, bloggeri și jurnaliști, alături de familiile lor.

SBARRO a inaugurat primul restaurant din România în București Mall

© Mihnea Ratte
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 17
2017

SBARRO vrea să deschidă cel puțin 30 de restaurante în următorii cinci ani, în România

SBARRO LLC, USA, unul dintre liderii pieței globale de fast serving, care deține peste 800 de restaurante în 33 de țări, va deschide primul restaurant din România în centrul comercial București Mall, pe o suprafață de peste 230 de metri.

Chef Liviu Balint a gătit pentru baschetbaliștii croați

Podravka
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2017

Echipa națională masculină de baschet a Croației a sărbătorit calificarea în optimile de finală ale Campionatului European Eurobaschet 2017 pe terasa restaurantului Oh’Carol din Cluj-Napoca, alături de jurnaliști și bloggeri din Croația și România, în prezenţa reprezentanților companiei croate Podravka, sponsorul oficial al acestei echipe.

La Biblioteca – locul unde nu te mai saturi de povești

la-biblioteca-cismigiu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 23
2016

Viața e poveste… Oamenii și locurile spun povești. Recent renovat, restaurantul La Biblioteca din Cișmigiu și-a redeschis porțile în această lună cu o nouă înfățișare, adoptând stilul modern – chic în ceea ce privește decorațiunile interioare. Ferestrele largi și fotoliile colorate te invită într-un lume în care îți poți da frâu liber imaginației și în care poți visa la o seară magică de iarnă.

Chef Hausmann, nu se dezminte, a gătit din nou pentru nevoiași

mica-elvetie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 09
2016

Și anul acesta, chef Jakob Hausmann, își menține obiceiul de a găti pentru oamenii nevoiași în preajma sărbătorilor de iarnă. De această dată, bucătarul elvețian a fost ajutat și de către preotul paroh al bisericii Sfântul Antonin, din Centrul Vechi al Capitalei, cu care a reușit să pună în aplicare acest proiect de implicare în […]

Page 1 of 3123