S-a deschis Yummy Mummy, primul salon de frumusețe dedicat mamelor

Salonul Yummy Mummy
Oct 08
2014

Încă o pereche de mâini, aceasta pare a fi nevoia oricărei proaspete mame. Acea pereche care să o ajute să rămână în continuare îngrijită, cu manichiura facută și cu părul aranjat, în timp ce copilul este sătul, vesel și curat.

Această idee a inspirat-o pe o mamă să deschidă un salon care să răspundă nevoilor tuturor proaspetelor mămici. Se numește Yummy Mummy și nu oferă două mâini în plus, ci posibilitatea de a veni cu copilul la salon, unde poate fi lăsat cu profesioniși în babysitting, in timp ce mama profită de răsfăț.

Este locul unde doamnele și bebelușii lor pot beneficia de îngrijire din partea specialiștilor. La Yummy Mummy sunt persoane certificate în acordarea de prim-ajutor, jucării potrivite pentru diverse categorii de vârstă, cărți și dvd-uri, spațiu pentru alăptat și schimbat copilul, scoică pentru picii care vor sa tragă un pui de somn.

Pentru mame, serviciile sunt adaptate nevoilor. Maternitatea aduce cu sine o bucurie nesfârșită, dar pe lângă aceasta se strecoară și mici probleme produse de dezechilibrele hormonale din timpul sarcinii. Căderea părului, tenul tern sau pigmentat, vergeturile, celulita – iată doar câteva dintre micile consecințe neplăcute, care,desigur, sunt nesemnificative în comparație cu frumusețea de copil din brațe. Pentru toate aceste probleme, și nu numai, salonul Yummy Mummy are tratamente și soluții eficiente.

”Ca mamă, sarcina și primii ani după naștere au fost perioadele în care am simtit cel mai mult nevoia de timp pentru mine, poate și pentru că sunt acele momente în care se schimbă prioritățile și trecem în umbra copilului. Timpul alocat cândva pentru propria îngrijire s-a scurtat semnificativ. Acesta a fost motivul pentru care am decis să deschid un salon special pentru mame. Unde să poată veni, fără griji, împreună cu copilul și unde să poată găsi soluții pentru problemele estetice cu care se confruntă, fie ca e vorba despre o simplă coafură, fie despre un tratament profesionist pentru vergeturi”, spune Ana-Maria Zamfir, proprietara Yummy Mummy.

Salonul este amplasat în centrul Capitalei, ceea ce îl face ușor de găsit oricare ar fi zona din care vin mămicile. În plus, și copilul poate pleca cu o tunsoare proaspătă, căci Yummy Mummy are prevăzut si un coafor pentru copii.

Deschiderea oficială a salonului a avut loc în data de 15 septembrie. Partenerii evenimentului de lansare au fost: GoBig Events – agentia de organizare de evenimente full-service, Dulăpiorul cu Arome – furnizor de brioșe bune atât pentru mamă, cât și pentru copil, precum și Diana Damalan Photography – fotografii pentru evenimente de neuitat.

Adresă salon Yummy Mummy:
Bulevardul Mărăşeşti nr. 55
Tel: 0725972898

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *