S-A FINALIZAT INSTALAREA CELUI MAI PUTERNIC ACOPERIS DIN PANOURI SOLARE DIN LUME CARE ACUM ESTE FUNCTIONAL LA DEPOZITUL SI CENTRUL LOGISTIC PVH EUROPE

PVH Europe Solar Roof
Oct 14
2020

Asigurand functionarea tuturor cladirilor PVH Europe din Olanda, aceasta realizare face parte din angajamentul PVH Corp. de a procura energia electrica 100% din surse regenerabile pana in 2030.

PVH Europe, sediul global al lui Tommy Hilfiger si birourile europene ale lui Calvin Klein, ambele detinute de PVH Corp., anunta instalarea a ceea ce se crede ca este cel mai puternic acoperis solar din lume*, care functioneaza in prezent la Depozitul si Centrul Logistic ale companiei, localizate in Venlo, Olanda. Construit din peste 48.000 de panouri solare, acoperisul solar acopera amprenta electrica a Centrului, precum si furnizarea indirecta a 100% din energia necesara pentru desfasurarea activitatii in cadrul depozitelor, birourilor si magazinelor din Olanda prin intermediul retelei publice de energie. Partenerul energetic al PVH Europe, Eneco, a certificat ca toata energia necesara pentru alimentarea acestor cladiri este generata de noua instalatie de pe acoperis. Depozitul Venlo si Centrul de Logistica sunt detinute de Heylen Warehouses, o companie belgiana de logistica imobiliara, in asociere cu AG Real Estate, pastrand compania IZEN ca partener tehnic de instalare pentru acoperis.

Aceasta etapa marcheaza un alt pas in calatoria PVH de a procura energia electrica 100% din surse regenerabile pentru birourile, depozitele si magazinele sale si de a lucra spre o reducere cu 30% a emisiilor de carbon din lantul de aprovizionare pana in 2030. Acest lucru este legat de obiectivul calculat stiintific de PVH referitor la emisii, fiind aliniat la cel mai ambitios nivel de decarbonizare, stabilit in Acordul de la Paris. Este, de asemenea, una dintre prioritatile subliniate in strategia companiei de responsabilitate corporativa – Forward Fashion, care are ca scop reducerea impacturilor negative asupra mediului la zero, cresterea impacturilor pozitive de pana 100% si imbunatatirea celor peste 1 milion de vieti angrenate in lantul valoric al companiei.

Key Facts:
– Depozitul Venlo este principalul centru de distributie PVH Europa, acoperind 110.000 m2.
– A obtinut un calificativ de „Foarte bine” la testul de durabilitate BREEAM (Building Research Establishment Environment Assessment Method)
– Cel mai puternic acoperis solar din lume, cu o capacitate de a genera 18 MWp (maximum de megawat).
– Construit din peste 48.000 de panouri solare de inalta performanta.
– Alimenteaza in intregime toate magazinele, depozitele si birourile detinute de PVH Europa in Olanda.

„Aceasta este o etapa incredibila in activitatea depozitului si a centrului de logistica din Venlo si pentru calatoria de sustenabilitate desfasurata de PVH Europe”, a declarat Martijn Hagman, CEO, Tommy Hilfiger Global si PVH Europe. „Am participat la instalarea a ceea ce credem ca este acum cel mai puternic acoperis solar complet operational din lume – un pas urias in angajamentul nostru de a alimenta cu energie electrica 100% regenerabila pana in 2030 si de a reduce emisiile lantului de aprovizionare cu 30% pana in 2030. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara o echipa incredibila formata din asociati PVH, care sunt extrem de talentati, pasionati si devotati. ”

In prezent, din cadrul depozitului si al centrului de logistica PVH Europe din Venlo, sunt distribuite zilnic pana la 600.000 de produse TOMMY HILFIGER si CALVIN KLEIN la punctele de vanzare, inclusiv magazinele detinute si operate in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, si direct catre clienti. Primirea calificativului BREEAM de „Foarte Bine” incorporeaza standarde exemplare pentru energie, apa, transport, materiale, deseuri, poluare, ecologie, sanatate si bunastare. Acest lucru se reflecta prin iluminarea eficienta din punct de vedere energetic a 100% din spatiu, utilizarea de 100% a ambalajelor certificate FSC (Forest Stewardship Council) si reciclarea de 100% a cartonului, plasticului si a materialelor imprimate.

PVH este membru al RE100, o initiativa corporativa privind energia regenerabila condusa de Climate Group, si s-a angajat sa produca 100% din energia electrica din surse regenerabile pana in 2030.

Sam Kimmins, CEO RE100 la Climate Group, a declarat: „Felicitari PVH pentru finalizarea acoperisului solar Venlo. Acesta este un alt pas interesant in munca lor globala si parteneriatul initiat pentru atingerea obiectivului RE100 2025. Se ridica din nou stacheta pentru surse regenerabile. ”

„Credem ca cladirile destinate logisticii vor fi urmatoarea generatie de centrale solare.”, a declarat Philippe Deschilder, CEO Heylen Warehouses. „Parteneriatul cu PVH Europe pentru proiectul acoperisului solar sprijina ambitia noastra de a investi in energie regenerabila, creand valoare adaugata pentru clientii nostri, permitandu-le sa-si reduca amprenta de carbon.”

Despre PVH Corp.
PVH este una dintre cele mai apreciate companii de moda si lifestyle din lume. Sustine brand-uri care duc moda mai departe. Portofoliul sau include brand-uri emblematice precum CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Warner’s, Olga, Geoffrey Beene, si True & Co. Comercializeaza o varietate de bunuri sub umbrela acestora si ale altor brand-uri cunoscute la nivel national si international, detinute si licentiate. PVH are peste 40.000 de asociati care opereaza in peste 40 de tari si are venituri anuale de 9,9 miliarde de dolari. Aceasta este Puterea lor. Aceasta este puterea PVH.

Pot fi urmariti pe Facebook, Instagram, Twitter and LinkedIn.

Despre Tommy Hilfiger
Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul sau este proiectarea si comercializarea de imbracaminte si imbracaminte sport de inalta calitate pentru barbati, articole de imbracaminte si imbracaminte sport pentru femei, imbracaminte pentru copii, colectii de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale si imbracaminte de casa), incaltaminte si accesorii. Prin intermediul unor parteneri licentiati, Tommy Hilfiger ofera produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, sosete, mici articole din piele, articole de uz casnic si genti de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS consta in imbracaminte din denim si incaltaminte pentru barbati si femei. Colectia este completata de o varietate mare de genti, accesorii si parfumuri.

Despre RE100
RE100 este o initiativa globala care reuneste cele mai influente companii din lume care-si asuma sa foloseasca energie electrica 100% obtinuta din resurse regenerabile. Condus de Climate Group in parteneriat cu CDP, grupul are un venit total de peste 5,4 trilioane de dolari SUA si opereaza intr-o gama diversa de sectoare. Impreuna, trimit un semnal puternic factorilor de decizie politica si investitorilor pentru a accelera tranzitia catre o economie curata. # RE100

* PVH defineste „cel mai puternic acoperis solar din lume” drept cel mai puternic acoperis solar care este in prezent operational si instalat pe o singura structura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *