WIDE MAGAZINE >> Samuel L. Jackson

Trăiește aventura europeană a lui Spider-Man la cinema

Spider-Man FH_IMAX Poster
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 03
2019

Peter Parker revine la Cinema City în rolul supereroului prietenos în „Spider-Man: Far From Home”, următorul capitol al seriei care se continuă după acțiunea din „Avengers: Endgame”. Deși decide să se alăture celor mai buni prieteni ai lui într-o vacanță europeană, planul lui de a renunța la statutul de supererou pentru câteva săptămâni este lăsat în urmă rapid când acceptă să îl ajute pe Nick Fury să descopere misterul atacurilor care creează haos pe continent.

„Glass”, finalul unei trilogii neașteptate cu supereroi, pe marile ecrane din România

M. Night Shyamalan, cu Bruce Willis și Samuel L. Jackson,
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 15
2019

„Glass”, un nou blockbuster marca M. Night Shyamalan, cu Bruce Willis și Samuel L. Jackson, lansat de Lansat de Buena Vista International și Universal Pictures, îmbină într-un mod original două super povești care poartă semnătura regizorului: „Indestructibilul” (2000) și „Split” (2016).

Acţiune la superlativ iarna aceasta în IMAX şi 4DX

Resident Evil_IMAX Poster
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 12
2017

Anul începe în forţă pe marele ecran, eroii luând cu asalt sălile de cinema. “Resident Evil: The Final Chapter”, “The Lego Batman Movie” şi “xXx: Return of Xander Cage” sunt doar câteva dintre filmele care pot fi urmărite iarna aceasta în revoluţionarele formate IMAX şi 4DX, disponibile doar la Cinema City.

De Halloween se colindă cinematografele!

halloween-cinema-city_central
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 25
2016

Pe 30 octombrie, Cinema City România lansează o provocare înfricoşătoare tuturor iubitorilor de film: o noapte “de groază” cu filme tematice şi preţuri îngrozitor de mici.

Cei care vor să aibă parte de câteva ore de senzaţii tari şi de neuitat în noaptea de 30 octombrie sunt aşteptaţi în orice cinematograf Cinema City, unde pot vedea oricare două dintre următoarele filme: “Ouija”, “Camera terorii”, “Inferno”, “Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi”.

„CEI OPT ODIOSI” – un western cu sase actori fetis ai lui Quentin Tarantino

H8ful Eight_image
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 11
2016

Cel de-al optulea film semnat de Quentin Tarantino, „Cei opt odioşi/The Hateful Eight”, un western de iarnă în toată puterea cuvântului, îi aduce laolaltă pe şase dintre actorii preferaţi ai excentricului regizor Quentin Tarantino. Lor li se alătură două noi nume, într-o poveste microscopică despre încredere şi eşecul umanităţii.

Excentricităţile unui regizor: „Cei opt odioşi” sau Tarantino la superlativ

h8ful-eight
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 18
2016

Cel de-al optulea film semnat de Quentin Tarantino, „Cei opt odioşi / The Hateful Eight”, e un western de iarnă, în care excentricul regizor pune opt personaje în situaţii limită, se joacă cu încrederea fiecăruia în ceilalţi şi îşi face de cap cu noţiunea de „condiţie umană”.

În iarna aceasta, înfruntă-i pe „Cei opt odioşi” din cel de-al optulea film al lui Quentin Tarantino

H8ful Eight
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 11
2016

După două premii Oscar câştigate (Cel mai bun scenariu original pentru „Pulp Fiction” şi „Django Unchained”) şi nenumărate alte nominalizări, excentricul regizor american Quentin Tarantino revine în 2016 pe marile ecrane cu un nou western scris şi regizat de el: „CEI OPT ODIOŞI”.

„Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” a debutat pe locul 1 în box-office-ul românesc

Avengers
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 28
2015

Filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, cea mai recentă peliculă din Universul Cinematografic Marvel, a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc, având peste 70.000 de spectatori în primul weekend de la lansare şi încasări de aproape 385.000 de dolari.

Echipa impresionantă a celor mai cunoscuţi supereroi din Universul Marvel revine în „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”

film
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 16
2015

Studiourile Marvel prezintă „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron” – continuarea de proporţii impresionante a celui mai măreţ film cu supereroi din toate timpurile. Soarta planetei atârnă de un fir de aţă, odată cu apariţia răufăcătorului Ultron, şi depinde de Răzbunători să-l oprească din ducerea la bun sfârşit a planurilor sale îngrozitoare.

„Căpitanul America: Războinicul iernii” – un thriller retro, cu supereroi

“Căpitanul America: Războinicul iernii”
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 01
2014

Captain America face parte dintre acei supereroi pe care nu ne mai săturăm să-i privim pe marile ecrane, închipuindu-ne, deseori, cum am acţiona noi dacă am fi în locul lor. Noul film de la Marvel – „Căpitanul America: Războinicul iernii / Captain America: The Winter Soldier” – este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 04.04.2014, fiind proiectat în format 3D şi IMAX 3D.