WIDE MAGAZINE >> sandale

#Reserved Premium – Ediția de Primăvară

Rezerved
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 07
2019

Piesele de rezistență ale fiecărei garderobe? Da, însă restructurate. Fabricate din materiale ușoare, croieli ușor avangardiste, pline de modele surprinzătoare de design, dar care încă păstrează linia clasică – în conformitate cu tendințele eco. Vă prezentăm noua colecție capsulă Reserved Premium, special pregătită pentru toți cei care apreciază stilul atemporal în ținutele de zi cu zi.

Pășește cu încredere și entuziasm în 2019

pantofi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 21
2018

Suntem pe ultima sută de metri până la trecerea dintre ani, și bineînțeles până la petrecerea ce marchează noaptea de Revelion.

Dacă n-ai avut timp să cauți perechea de pantofi sau de sandale pentru ținuta de Anul Nou, brandul românesc de încălțăminte naturală Diane Marie te întâmpină în magazinul din Centrul Vechi al Bucureștiului și pe pantofidianemarie.ro cu o varietate de modele potrivite pentru această noapte specială.

bigstep® deschide un nou magazin în Băneasa Shopping City

Bigstep
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 26
2018

bigstep®, singura rețea specializată în încălțăminte pentru copii din România, deschide al cincilea magazin în Băneasa Shopping City. Oferta magazinelor bigstep® include o gamă variată de peste 450 de modele de pantofi pentru fiecare sezon, de la primul pas al copilului, până la adolescență.

Shine like a star chiar și în zilele capricioase de vară!

balerini
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 11
2018

Bucură-te de zilele și serile de vară, fie ele mai răcoroase sau ploioase. Nu-ți pierde optimismul și încarcă-te cu energie pozitivă. Exprimă-ți spiritul jucăuș și dă frâu libertății. Dansează în ploaie și distrează-te pe plajă până la răsăritul soarelui.

Riviera – Brigitte Bardot a zilelor noastre, sursa de inspirație pentru noua colecție Reserved

Re- Riviera
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 01
2018

Nisipul cald, briza mării răcoritoare și cerul albastru – acesta este cadrul pentru cea mai recentă colecție capsulă de vară Reserved. Nu este o coincidență faptul că Sofia Tsakiridou https://www.instagram.com/matiamubysofia, o renumită „It Girl” de origine germană, este vedeta colecției – stilul și frumusețea ei evocă asocieri cu vedetele franceze din ultimele decenii. Cu toate acestea, Sofia interpretează spiritul lejer de vară într-un mod unic, personal și modern.

6 sfaturi pentru o ținută reușită cu pantofi Oxford

oxford
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2017

Probabil că în ultima perioadă ai tot văzut că noua modă în materie de încălțăminte de damă o constituie faimoșii pantofi Oxford. Deși inspirați din încălțămintea pentru bărbați, acești pantofi fac furori în rândul femeilor, ei fiind capabili să creeze ținute impresionante.

Colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris – Reatribuirea rolului androginului

Tamaris
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 28
2016

Lumea modei este îndrăgostită de pantofi și cum tendințele toamnă-iarnă reinventează regulile stilului, încălțămintea a fost un element cheie al inovării. Pantofii statement sunt tema principală a Colecției Toamnă-Iarnă 2016/2017 de la Tamaris, oferind o gamă largă de stiluri pentru a completa tendințele de pe podium. Stilurile includ bocanci cu tălpi mari de cauciuc, cizme deasupra genunchiului cu tocuri bloc și pantofi sport minimaliști, cu modele futuriste. Încălțămintea nu mai completează ținuta, o creează.

Summer trends by Diane Marie

Diane Marie Shoes
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 30
2016

Vara ne inspiră la călătorii, relaxare, visare, dar și la aventură, seri vibrante și petreceri ce țin până la răsărit. Dar pentru ca aceste momente să fie unice și memorabile, indiferent că se petrec pe malul mării, la munte sau în verva urbană, ai nevoie de un look potrivit. Fie unul răcoritor, pentru zilele de vară fierbinți, fie unul indrăzneț, pentru serile și noptile de vară intense.

Page 1 of 3123