WIDE MAGAZINE >> sosete

Calitatea românească și tradiția lucrului bine făcut – mit sau adevăr?

fabrica ciorapi
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 21
2017

Un vechi proverb românesc spune că ”meseria e brățară de aur”. Deși suntem într-o eră a tehnologiei și din ce în ce mai multe meserii umane sunt preluate cu succes de către mașinării deștepte, țara noastră încă mai are nevoie de oameni pricepuți – de meseriași în adevăratul sens al cuvântului.

Remedii folositoare pentru cele mai fericite picioare!

toamna-picioare-reci
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 01
2017

Cu siguranță ai avut cel puțin o dată în viață probleme cu picioarele reci. Și doar ştim cu toții senzația aceea neplăcută care îți dă impresia că întreg corpul îți este înlănțuit de frig… Adevărul este că, dacă ai picioarele calde, întregul corp resimte căldura altfel. Pe când, atunci când ai picioarele reci, starea de […]

Poveștile cu happy end încep încă din copilărie!

Adesgo-printese
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 31
2017

De mici, fetițele învață să viseze. Încă de la vârste fragede, mamele își alintă fetițele spunându-le că sunt prințese și că merită regate întregi de bucurii și dorințe împlinite. Și, e firesc! Avem nevoie să ne educăm personalitățile cu optimism și cu zâmbete inocente pline de bucurie.

O fabrică din Sebeş încalţă de 90 ani Europa. Şi nu numai.

Ciserom 90 ani
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 22
2017

Cât înseamnă 90 de ani? Oare ne putem imagina cât de mult s-a schimbat lumea în aproape un secol? Astăzi, când tehnologia are o viteză uimitoare, de la o zi la alta avem revelații în aproape toate domeniile, oare ne putem imagina cum arăta lumea în 1927? Sau moda, în detaliu?

Şosetele care se poartă de peste 90 ani

CISEROM - Vasile Calofir
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 02
2017

Nu există alt mod mai bun de a descrie Ciserom. E aproape greu de crezut că o companie din Sebeș a rezistat atât de mult timp producând doar un singur lucru. Efortul susținut este extrem de important, iar tendința de perfecționare devine instinctivă. Însă, pentru ca afacerea se aibă cu adevărat succes, este nevoie, la un anumit interval de timp, de o reinventare.

Șosete cu design urban pentru bărbați cool

mmitza
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 12
2016

Șosetele nu mai sunt demult un accesoriu nesemnificativ în garderoba masculină. În prezent, șosetele au devenit elemente esențiale în construirea unui outfit.

O pereche de șosete poate spune multe lucruri despre stilul și personalitatea cuiva. Dungi sau buline colorate, mustăți sau papion, sneakers, ochelari sau aparat foto, bărbos sau madama… sau poate o bicicletă?

Page 1 of 212