Speedchange de stil personal cu Ovidiu Buta și Ana Morodan

Speedchange de stil personal cu Ana Morodan si Ovidiu Buta Artistul din tine
Apr 14
2013

Primul curs „Speedchange de stil personal” a avut loc sâmbătă, 13 aprilie, la Palazzo Lido. Specialiștii în modă Ovidiu Buta și Ana Morodan și-au unit forțele în cadrul unei proiect foarte interesant menit să le ajute pe doamnele și domnișoarele de toate vârstele să-și descopere identitatea vestimentară. 

„Orice schimbare de stil începe cu o zi bună”. Așa își începea stilistul Ovidiu Buta cursul menit să le demonstreze participantelor că a te simți încrezătoare și a întoarce toate privirile admirative ale celor din jur e mult mai ușor decât pare și nu le va lua mai mult de cinci minute pentru a-și atinge scopul propus. Multe necunoscute legate de forma siluetei, culorile care ni se potrivesc, teama de a îndrăzni mai mult și mai des din punct de vedere vestimentar, importanța tendințelor, greșelile pe care le săvârșim în alegerea pieselor și accesoriilor au fost clarificate în cele două ore de curs de către consultanții de imagine Ana Morodan și Ovidiu Buta.

Mai mult decât atât, participantele au beneficiat de evaluări și fișe de stilism personalizate, un kit de idei de imagine și branding personal, de trucuri de transformare rapidă, idei de shopping personalizate și soluții de reorientare a garderobei.

Atmosfera a fost una extrem de relaxată iar la acest lucru a contribuit, cu siguranță, și locul în care s-a ținut cursul: Palazzo Lido, cel mai frumos palat Belle Epoque din inima capitalei, cu o istorie mai veche de un secol (fosta Casă Angelescu – C.A. Rosetti, nr. 13).

Poate că haina nu îl face pe om dar alegerile noastre vestimentare vorbesc despre personalitatea noastră, spun o poveste despre noi și tocmai de aceea ar trebui să știm foarte bine ceea ce vrem să transmitem cu adevărat celor din jur. Primul pas în transmiterea mesajului corect și relevant ar fi să ne cunoaștem punctele forte ale siluetei și să le punem în valoare, să ne cunoaștem preferințele dar și să stăpânim câteva reguli de estetică elementară. Iar „Speedchange de stil personal” s-a axat tocmai pe aceste aspecte.

„Fashion fades, only style remains the same”- Coco Chanel.

[Gallery not found]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *