Spune-mi ce culoare au șosetele tale ca să-ți spun ce personalitate ai!

sosetele-exploratorilor
Sep 20
2017

Ce preferi, culorile vesele ale primăverii sau melancolia și mirajul unei ierni bogate? Părerile sunt împărțite, preferințele la fel. Dar, pentru orice preferință există și-o pereche de șosete. Ştiai?

Colorate, clasice, mai lungi, mai scurte, mai pufoase, mai de vară sau chiar mai de seară. Vorbim despre puzderia de culori, mărimi și forme ale șosetelor Ciserom. Căci nu degeaba au cucerit milioane de clienţi din lumea-ntreagă. Cei de la Ciserom nu se dezic, livrează de peste 90 ani ciorapi pentru cei mici, pentru cei mari și chiar pentru cei mai pretențioși.

Au apus vremurile în care purtam șosete din necesitate – astăzi ciorapii ne sunt accesoriul care ne accentuează personalitatea sau care ne condimentează ținuta. Mai mult, după cum titrează unele cotidiene britanice, doar cei cu minți sclipitoare vor avea curajul să se afișeze cu o pereche de șosete … altfel. Cum altfel? Păi, în cazul în care nu ai aflat încă, poți să încalci câteodată regula șosetele ‚cuminți’. Și nu e musai să fii vedetă pe Broadway sau la Hollywood.

Dacă le asortezi unor bretele haioase, o pereche de șosete lungi și colorate ar putea să spună despre tine că nu-ți plac barierele convenționalului.

Dacă le vrei doar în alb și negru, nu e bai, găsești la Ciserom de toate. Însă e lesne să ghicim că ești o persoană ordonată, organizată și care încă se delectează cu regulile eleganței clasice.

Iar dacă indiferent cât de cald e afară, nu te dezlipești de șosetele tale, bine faci! E o dovadă a bunelor maniere faptul că nu porți pantofi fără șosete. Asta spune despre tine că ești o persoană responsabilă și de cuvânt.

Dacă ești genul de persoană care are un sertar plin cu șosete, albe, negre, colorate, dungate sau cu alte modele mai pline de veselie, te-am putea caracteriza ca fiind o persoană curioasă, mereu dornică de noi aventuri și care nu se mulțumește cu puțin.

Și nici nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Dacă Ciserom a rezistat timp de 90 de ani și a reușit să pună șosete de cea mai bună calitate în picioarele americanilor, francezilor, britanicilor, irandezilor și a germanilor, tu de ce n-ai purta cu mândrie un brand 100% românesc?

Ține minte: ciorapii nu mai sunt doar un simplu accesoriu. Te reprezintă, te încântă și, de ce nu, îți colorează zilele mohorâte în ce culoare vrei tu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *