WIDE MAGAZINE >> Teatrul Nottara

Spectacolul Martha și George va avea premiera pe 26 noiembrie, la Teatrul Nottara

Spectacol Martha si George
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 20
2019

După premiera și reprezentațiile din 2018 și 2019, jucate cu succes de public la București și la Constanța, montarea Martha. Povestea romanțată a unei prințese, scrisă de Ileana Răducanu, revine în Capitală, într-o variantă comprimată, în regia lui Filip Ristovski. De această dată, spectacolul Martha și George este o radiografie a căsniciei celebrului cuplu din perioada interbelică, realizat sub forma unei montări contemporane, în care se regăsesc momente de coregrafie, de umor și de dramă, dar și povestea din spatele unei relații, care poate fi a oricui.

„Vacanță în Guadelupa” prinde viață la Grand Cinema & More Teatrul Nottara pune în scenă piesa de teatru în regia Dianei Lupescu, „Vacanță în Guadelupa”, pe 13 februarie 2016, în sala Epika

Cinema
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 06
2016

București, 4 februarie 2016 – Grand Cinema & More invită iubitorii de teatru să urmărească punerea în scenă a piesei „Vacanță în Guadelupa”, în regia Dianei Lupescu, în sala Epika, pe data de 13 februarie 2016, începând cu ora 19:00. La achiziționarea biletelor la spectacolul de teatru, vizitatorii Grand Cinema & More pot opta și pentru pachetele dedicate weekendului îndrăgostiților.