WIDE MAGAZINE >> Titan

De Black Friday, reducerile nu au scăpare! Trei weekend-uri de super reduceri la ParkLake Shopping Center

KV_ParkLake_BlackFriday
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 14
2019

Luna noiembrie aduce la ParkLake Shopping Center, super reduceri de Black Friday, distracție, proiecții de filme documentare, expoziții, ateliere și jocuri educative! Bucureștenii de toate vârstele sunt așteptați să descopere ofertele speciale, dar și activitățile din cadrul Green Tech Film Festival și spectacolele din centrul comercial organizate special pentru ei.

Plutește spre înălțimea cerului, la ParkLake! Trăiește o experiență unică în balonul cu aer cald

ParkLake
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 02
2018

Luna august aduce la ParkLake Shopping Center o experiență la înălțime! În perioada 17 – 26 august, publicul poate descoperi cum se vede lumea din nacela unui balon cu aer cald. Zilnic, în intervalul orar 17:00 – 21:00, participanții se pot bucura de ridicări la punct fix cu balonul și de o priveliște demnă de picturile celor mai mari artiști!

ParkLake găzduiește în premieră cea mai mare gală de premii muzicale din România – Media Music Awards

ParkLake-MMA
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 19
2017

ParkLake Shopping Center va găzdui în 3 octombrie Media Music Awards 2017, gala premiilor industriei muzicale românești. Singurele premii muzicale din România, bazate pe difuzări reale radio – TV, se vor acorda în București, în ParkLake Garden, intrarea dinspre Parcul Titan, în cadrul celei de-a șasea ediții a evenimentului.

ParkLake sărbătorește românește Ziua Universală a Iei

ParkLake_Ziua Iei
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2017

București, 20 iunie 2017: În perioada 24-25 iunie, ParkLake invită bucureștenii să celebreze Ziua Universală a Iei, cel mai cunoscut și îndrăgit simbol românesc. Vizitatorii centrului comercial sunt așteptați să susțină tradiția și valorile românești în cadrul evenimentului dedicat.

ParkLake Shopping Center lansează un serviciu de transport gratuit pentru bucureșteni

ParkLake_Transport gratuit
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 24
2017

București, 24 aprilie 2017: ParkLake lansează un serviciu de transport pentru toți bucureștenii care vizitează centrul comercial. Începând cu 24 aprilie, locuitorii capitalei se pot bucura de curse gratuite cu autobuzele ParkLake. La sosirea în centrul comercial, călătorii sunt așteptați în fiecare zi cu activități tematice și oferte speciale.

ParkLake Shopping Center dă startul reducerilor de iarnă și oferă bucureștenilor vouchere de cumpărături în valoare totală de 225.000 de lei

ParkLake_Reduceri de iarna
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 12
2017

București, 12 ianuarie 2017: ParkLake Shopping Center marchează începutul reducerilor de iarnă prin campania “Este în natura ta să te bucuri de reduceri” și trimite „crăiese ale zăpezii” să împartă, între 15 și 22 ianuarie, 4.500 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare.