Transmisiuni de operă și balet de pe cele mai mari scene ale lumii, la Grand Cinema & More

MET_Grand Cinema & More
Iul 31
2018

Grand Cinema & More găzduiește transmisiunile stagiunilor de toamnă ale The Metropolitan Opera din New York și ale binecunoscutului Teatru Bolshoi din Moscova. Începând din octombrie, programul cinematografului va include transmisiuni live și înregistrat ale unora dintre cele mai apreciate spectacole de operă și balet. Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare.

Stagiunea The Metropolitan Opera aduce în fața publicului arii care au sfidat timpul, opere ale unor compozitori celebri și distribuții spectaculoase. Iubitorii de spectacole clasice pot alege dintre opere consacrate, precum Aida, Carmen, La Traviata, Adriana Lecouvereur, Fiica Regimentului (La fille Du Régiment), Samson și Dalila (Samson et Dalila) sau Walkiria, dar și piese de la jumătatea secolului trecut sau care și-au avut premiera în distribuția actuală în cadrul MET, printre care La Fanciulla Del West, Dialogues des Carmélites sau Marnie.

Pasionații de balet au șansa de a urmări live și înregistrat reprezentații emblematice ale unuia dintre cele mai cunoscute teatre din lume. În cinematograf vor fi transmise reprezentații ale Teatrului Bolshoi, precum Don Quixote, Spărgătorul de Nuci (The Nutcracker), La Bayadère, Carmen Suite / Petrushka sau La Sylphide, reinterpretări ale unor basme cunoscute – Frumoasa din Pădurea Adormită (The Sleeping Beauty) – și Epoca de Aur (The Golden Age), un spectacol plin de însuflețire, pe partituri de jazz.

Biletele și abonamentele au fost deja puse în vânzare. Toate cele 10 spectacole ale stagiunii The Metropolitan Opera pot fi urmărite la prețul special de 600 de lei, iar stagiunea completă de 7 spectacole a Teatrului Bolshoi, la prețul de 420 de lei. Achiziționarea oricărui abonament include și un voucher de două bilete pentru oricare dintre spectacolele alternative din stagiunea de toamnă.

Programul complet al stagiunilor, dar și detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro.

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More dispune de o sală complet ajustabilă, Sala Epika, gândită pentru a putea susține spectacole complexe, jucate live pe scenă, precum și de o sală complet echipată pentru vizionări la cele mai înalte standarde – Sala Ultra. Dotată cu cel mai mare ecran de cinema din țară, singurul proiector laser RGB 4K din România, fotolii active care convertesc sunetele joase în vibrații și cel mai performant sistem audio Dolby Atmos, sala Ultra oferă toate premisele unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *