Trei dintre cei mai activi cinefili au fost desemnați starurile Grand Cinema & More!

Grand Cinema and More
Oct 05
2015

Criteriile ce determină spectatorii să vizioneze un film în sala de cinema nu se mai rezumă doar la perspectiva regizorală, distribuția sau efectele speciale pe care o producție le poate avea, ci implică mult mai multe aspecte, care transformă o ieșire la cinematograf într-o experiență completă. Calitatea imaginii, a sunetului, confortul sălii sau serviciile de care beneficiază și le recompensează loialitatea au devenit aspecte la fel de importante pentru spectatori.

Astfel, Grand Cinema & More urmăreste, prin programul de fidelizare să îi răsplătească pe spectatori, făcându-le vizitele cât mai plăcute și relaxante. Folosind la fiecare vizită cardul de loialitate Grand Entertainment, clienții au parte de promoții exclusive, discount-uri la cafenelele și magazinele partenere din mall, parcare gratuită, alături de un pachet personalizat de beneficii, în funcție de nivelul pe care îl ating: Basic, Silver, Gold sau Platinum.

Trei dintre cei mai fideli spectatori Grand Cinema & More, care pe parcursul unui an au consumat cel mai mult popcorn și suc sau au cumpărat cele mai multe bilete, au fost protagoniștii unei sedințe foto profesioniste. Aceasta a avut loc într-una din sălile cinematografului, rezervată în totalitate pentru ei, iar timp de câteva ore cele trei staruri s-au bucurat de o sesiune de make-up și hair styling, dar și de lumina reflectoarelor.

Deținători ai nivelului Platinum, Victor Velciu, Eduard Olariu și Alina Budeanu au fost declarați cei mai activi cinefili, fiind spectatorii care au petrecut cel mai mult timp în cinema pe parcursul ultimului an. Eroii Grand Cinema & More preferă filmele de acțiune, comediile, animațiile, filmele bazate pe povești adevărate sau thrillerele, se informează mereu înainte de vizionare, citesc criticile de specialitate, cât și informațiile din newsletterul Grand Cinema & More și folosesc întotdeauna cardul Grand Entertainment.

GRAND CINEMA & MORE

Ei sunt la curent cu premierele cinematografice și merg să le vizioneze în locul lor preferat, unde declară că se simt ca acasă.

„Aici am parte de cele mai bune servicii, de un super confort, iar personalul este întotdeauna foarte amabil, așa că mă întorc de fiecare dată cu drag la Grand Cinema & More. Perioada premiilor Oscar este printre preferatele mele pentru că, alături de prieteni, lansăm diverse pariuri pentru fiecare categorie, iar după ce se anunță câștigătorii venim să urmărim filmele în cinema. Aș revedea întotdeauna cu plăcere Dallas Buyers Club, de exemplu”, declară Alina Budeanu (30 de ani, Office Manager).

Victor Velciu are 27 de ani, este economist și a mers prima dată într-o sală de cinema la vârsta de doisprezece ani, iar de atunci spune că s-au schimbat multe. „Pentru mine este important că nu sunt întrerupt de reclame și că mă pot bucura de o calitate excepțională a sunetului și a imaginii. Merg la cinema de când aveam doisprezece ani, însă în ultimii trei-patru ani pot spune că aceasta a devenit una dintre activitățile mele sociale preferate. Îmi plac filmele istorice, inspirate din fapte reale, iar „Woman in Gold” este de departe cel mai bun film pe care l-am vizionat. La cinema ajung de două-trei ori pe săptămână, ocazie cu care petrec timp alături de prieteni sau familie, iar de cele mai multe ori un film bun este urmat de ore de relaxare petrecute în zona de jocuri din Grand Combo.”

Eduard Olariu este inginer sisteme software și are 25 de ani. Vine la film pentru a petrece timp cu prietenii, iar aspectele pe care le consideră importante la o producție cinematografică sunt efectele speciale și calitatea sunetului: „Din punctul meu de vedere, calitatea deosebită a imaginii și sunetul sunt printre cele mai importante elemente ale unui film. De aceea, de cele mai multe ori aleg sala Ultra atunci când vin la cinematograf. Și fac asta săptămânal pentru că nu ratez nicio premieră. De exemplu, acum aștept cu nerăbdare Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, spune Eduard.

Programul de loialitate din Grand Cinema & More își propune să facă vizitele spectatorilor în cinema cât mai plăcute și să ofere un tratament preferențial clienților fideli. Pe baza punctelor acumulate la fiecare tranzacție, aceștia se bucură de diverse beneficii, de la produse gratuite, invitații la avenpremierele de film, la parcare cadou sau discounturi în magazinele din Băneasa Shopping City – în funcție de nivelul atins Basic, Silver, Gold sau Platinum. Înregistrarea în programul de loialitate se poate face atât online, cât și la biroul Concierge din Grand Cinema & More.

Poți afla toate detaliile pe www.grandentertainment.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *