Trendurile anului 2015 in design interior

http://www.mobshop.ro/
Aug 18
2014

Pentru majoritatea consumatorilor de azi culoarea si stilul sunt principalele coordonate pentru amenajarea casei. In ultimii ani, culorile rigide si stilul clasic au fost inlocuite cu succes de orientarile creative ale proprietarilor, iar stilul de viata si gusturile care evolueaza constant au creat o noua armonie in utilizarea culorilor si a designului.

Designerii de interior propun pentru anul 2015 reinventarea stilului clasic, regasirea serenitatii si versatilitatii mobilierului si a decoratiunilor interioare. Compania Pantone a ales pentru anul 2015 mai multe categorii de culori pentru designul interior. Eleganta violetului si dramaticul culorilor pamantii se imbina pentru a crea echilibru si finete, o replica pentru inlocuirea clasicului, mai ales daca aceste culori sunt asociate si cu nuante de sampanie, migdale ori sclipiri subtile de gri mat. (culori pantone: Champagne Beige, Wood Violet, Deep Mahogany, Radiant Orchid, Steel Grey, Frosted Almond, Desert Taupe)

O paleta ce interpreteaza simfonia naturii este menita sa redea umbrele de verde si nectarul strugurilor, echilibrate de tonuri de fum ori orhidee. Culorile ce intra in paleta Botanicum sunt Antique Moss, Dusty Blue, Grape Nectar, Café au Lait, Orchid Mist, Vintage Violet, Orchid Smoke, Rock Ridge, iar cei care le aleg vor crea un spatiu sofisticat si complex.

TRENDURILE ANULUI 2015 IN DESIGN INTERIOR

Paleta de culori Urban Jungle propusa de Pantone pentru anul 2015 transforma stilul rustic intr-unul care vorbeste despre viata la oras, mai degraba decat despre salbaticie. Culorile fine si accentele de piele de animal se contopesc cu modernitatea albastrului intens si vibratia galbenului, alaturi de negru si alb. Culorile Pantone din paleta Urban Jungle sunt Hydro, Bamboo ,Adobe, Orange Rust, Taffy, Biscotti, Meteorite si Bright White.

Alaturi de acestea, Pantone propune compozitii armonioase, tonuri calde de piersica, adaptari contemporane ale vestigiilor istorice ce confera un aer de epoca, mixuri de culori care evoca spontaneitate si acele „accidente placute”.

Specialistii in mobilier si design interior ai Mobshop.ro propun pentru anul 2015, urmand trendurile lansate la nivel international, interioare moderne cu accente vechi, prezenta antichitatilor, a lemnului sculptat combinat cu detalii metalice, toate acestea reusind sa creeze un spatiu elegant, original si unic. Impletirea materialelor traditionale, a formelor, printurilor si culorilor imbogatesc stilul si dau o nota sofisticata incaperilor.

Canapea Bel Ami

Design versatil cu ajutorul canapelei
Ideile moderne de proiectare a mobilierului creeaza interioare moderne, extrem de versatile, incaperi aerisite si primitoare. Destinat celor care isi doresc o canapea cu un aspect special, Ansamblul Marabea este alegerea ideala, deoarece imbina confortul cu designul futurist, subliniat prin linii delicate si discrete. Canapeaua dispune de un numar mare de module ce pot fi adaptate in orice incapere, iar masuta tapitata ce vine o data cu aceasta devine si mai practica.

Canapeaua Shimao ofera un stil italian si aduce culoare oricarui interior modern. Este o canapea modulara cu spatare detasabile si tabureti de dimensiuni generoase, cu ajutorul carora se poate transforma intr-un pat de dimensiuni mari.

Despre Mobshop.ro
Mobshop.ro unul dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.

Sursa foto: www.mobshop.ro

Canapea Atena

2 păreri la “Trendurile anului 2015 in design interior

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *