UN PROIECT RESERVED CUM NU AI MAI VĂZUT! MAFFASHION – DIRECTORUL CREATIV AL CAMPANIEI ȘI MODELUL PENTRU CEA MAI RECENTĂ COLECȚIE CAPSULĂ „DESERT STORM” DEDICATĂ FESTIVALURILOR

Reserved
Mai 10
2018

Sezonul festivalurilor a început oficial! Muzica, stilul, personalitatea și caracterul sunt la fel de importante. Julia Kuczyńska, una dintre cele mai renumite vedete social media din Polonia, cunoscută pe Internet și ca Maffashion, un simbol al modei de festival, este acum și vedeta campaniei celei mai recente colecții-capsulă Reserved. Stilul ei este apreciat și prezentat în întreaga lume ca nou, surprinzător și întotdeauna în armonie cu cele mai recente tendințe.

„Este posibil să nu fie ușor!” – a comentat ea despre participarea la proiectul Reserved dedicat festivalului. Dar Julia l-a dus la bun sfârșit cu mult succes.

„Crearea unei sesiuni pe cont propriu pentru noua colecție capsulă a brandului a fost o provocare pentru mine, atât o responsabilitate, cât și o experiență interesantă. Am știut încă de la început ce vreau să obțin. Am format o echipă de 8 persoane și am ales spațiul pitoresc din Mallorca ca loc de filmare. Am avut șansa de a planifica totul singură și am abordat acest lucru cu toată responsabilitatea!

Este momentul să vă împachetați rucsacul și să urmați pașii lui Maff în căutarea unei aventuri muzicale la modă.

Ediția Reserved pentru festival este plină de accente în culori puternice, slogane expresive și stiluri care subliniază puterea feminină. Printre ținutele confortabile inspirate de stilul stradal și costumele originale din audiența festivalului, vom găsi atât seturi supradimensionate, cât și elemente strânse pe piele – flexibile, care aderă la corp. Futurismul combinat cu nostalgia anilor ’90, iar elementele sportive sunt puse în contrast de denim și de șireturile decorative.

Colecția Reserved „Desert Storm” te poartă într-o vacanță lipsită de griji, oferind un răgaz de la uniformele de școală sau de birou, încălcând toate regulile codului oficial de îmbrăcăminte. Topurile scurte cu bretele sau cu mâneci largi de kimono mult iubite de bloggeri, pantalonii scurți cu franjuri și vestele în două nuanțe de albastru, materialele argintii, cosmice și elementele de îmbrăcăminte militară formează un stil coerent, ideal în cele mai fierbinți zile muzicale ale anului. Cadrul este marcat de o paletă mică de culori, dar selecționate cu mare atenție: nuanțe de portocale coapte, alb clasic cu accente negre contrastante (inclusiv inscripții pe mâneci, picioare sau manșete), bej nisip și argintiu rece. Sunt importante suprafețe mari de culoare care construiesc întreaga siluetă. Din garderoba festivalului nu trebuie să lipsească un hoodie (în două variante: un hoodie complet portocaliu și un hoodie alb cu glugă argintie) și o jachetă din denim (într-o formă scurtă, având dantelă pe spate, și buzunarele din față cusute în diagonală). Modelul camuflaj câștigă o imagine nouă, una mai grafică, cu o nuanță consistentă de portocaliu, în ton cu restul colecției, și linii amuzante care depășesc zonele grafice. Colecția este împodobită cu accesorii practice: o geantă moale matlasată și un rucsac fabricat din țesătură argintie, precum și papucii inscripționați cu umor „Jet Lag”. Indiferent de fusul orar și de locul în care vă aflați, este timpul să vă pregătiți propria hartă a festivalului!

Colecția este disponibilă în magazine selecționate și online pe www.reserved.com

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *