WIDE MAGAZINE >> vacanta

Vola.ro oferă 10 ani de vacanțe cu ocazia aniversării unui deceniu de existență

Vola10 ani
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 16
2017

Cu ocazia aniversării unui deceniu de existență Vola.ro lansează campania „Vola 10 ani”. Prin intermediul acestei campanii promoționale, agenția oferă clienților numeroase premii garantate pentru fiecare călătorie cumpărată, inclusiv șansa de a primi 10 ani de vacanță.

Vola.ro face primul pas spre turismul intern – lansează LocalEscapes.ro

Timisoara
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 13
2017

Vola.ro lansează oficial Local Escapes (www.LocalEscapes.ro), o platformă de rezervare de pachete turistice dedicată exclusiv vacanțelor în România. Prin acest concept nou, Vola.ro oferă turiștilor români acces la pachete de vacanță în România incluzând cazare în locații de top, mese, activități exclusiviste și servicii premium, la prețuri preferențiale.

Trend HotelGuru: românii aleg să călătorească de Dragobete în detrimentul Valentine‘s Day

Alba-Iulia-foto cetate
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 14
2017

Odată cu Ziua Îndrăgostiților, luna februarie aduce și o creștere a rezervărilor online față de alte luni ale anului, afirmă hotelierii. HotelGuru.ro preconizează faptul că în a doua parte a lunii februarie, gradul de ocupare al unităților de cazare va crește considerabil, depășind 70%-80% în zonele turistice.

Criss și Vlad au fost pentru prima dată în croazieră și în Emiratele Arabe

Criss&Vlad_Emirate
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 19
2017

Criss și Vlad, prezentatorii emisiunilor Happy Day, Happy Night și Happy Weekend de la Happy Channel, și-au petrecut vacanța în Emiratele Arabe, pe care le-au vizitat pentru prima dată în această iarnă. Călătoria a fost una inedită întrucât a marcat prima croazieră din viața lor.

Vola.ro: In luna noiembrie, calatoriile cu avionul sunt mai ieftine cu pana la 30% fata de restul anului

https://www.vola.ro/
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 26
2016

Conform unei analize Vola.ro, biletele de avion cu plecare în luna noiembrie sunt în medie cu 30% mai ieftine decât în restul anului. Cele mai ieftine zboruri sunt către Roma, Milano și Berlin, prețurile începând de la 10 euro pentru zborul dus-întors. Cele mai ieftine city break-uri sunt la Roma, Veneția și Milano, prețurile începând de la 119 euro / persoană pentru biletul de avion și 2 nopți de cazare.

Vola.ro: Unde au călătorit românii în vara anului 2016 și cât au plătit pentru vacanța lor

daniel-truica-vola-ro
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 08
2016

Vara aceasta, cei mai mulți români care au ales să-și petreacă zilele de concediu în străinătate au optat pentru sejururi în Grecia (Creta, Zakynthos, Santorini, Corfu) sau în Tenerife, conform Vola.ro. Destinațiile preferate pentru city break au rămas marile orașe europene, printre care se numără Paris, Barcelona și Veneția.

SOLE Luxury Boutique: 3 greșeli de beauty de evitat la plajă

SOLE
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 11
2016

Temperaturile ridicate și expunerea îndelungată la soare pot avea efecte nedorite pentru piele și sănătate, pe termen lung. De la iritarea și deshidratarea pielii și până la utilizarea unui make-up nepotrivit la plajă, iată care sunt cele mai comune greșeli pe care femeile le fac în vacanță și cum pot fi acestea evitate folosind sfaturile oferite de SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare.

Autoritatea de Turism a Serbiei propune 52 de weekenduri in Serbia

Serbia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Aug 10
2016

Autoritatea de Turism a Serbiei pune la dispoziția celor care vor să viziteze Serbia broșura numită „52 de weekenduri în Serbia” în care sunt prezentate 52 de locuri care merită descoperite, alături de obiectivele cele mai importante. Prin intermediul informațiilor oferite în broșură turiștii vor face cunoștință cu istoria, tradițiile și locurile de basm găzduite de meleagurile Serbiei.

Sfaturi pentru turiști de la agenția care a trimis 15.000 de clienți în destinații exotice

Caraibe
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 30
2016

Vara este principalul sezon de vacanță pentru turiștii români, dar și cea mai solicitantă perioadă pentru agențiile de turism. Timpul foarte scurt și numărul mare de solicitări generează, de cele mai multe ori, lipsuri în comunicarea client – agenție, motiv pentru care tot vara este și sezonul în care au loc cele mai multe plângeri referitoare la vacanțe.

Page 1 of 3123