Vedetele au sărbătorit Halloween-ul în stil elvețian la restaurantul „Mica Elveție”

Simona & Rares Dragomir & copiii
Noi 03
2017

Reputatul chef Jakob Hausmann, maestru în artă culinară, care a pus restaurantul „Mica Elveție” pe harta internațională a gastronomiei, a fost gazda unei petreceri speciale de Halloween, la care au fost invitate vedete cunoscute, bloggeri și jurnaliști, alături de familiile lor.

Restaurantul intim din Centrul Vechi al Capitalei a devenit neîncăpător pe 31 octombrie, când Dorin Chioțea, Eli Roman, împreună cu soțul și cel mic, Ramona Solomon, alături de familie, Simona și Rareș Dragomir, împreună cu copiii, și mulți alții au avut parte de o seară de neuitat în compania celebrului chef.

Invitații s-au bucurat de atmosfera intimă a restaurantului și s-au delectat cu felurile de mâncare preferate, vedetele serii fiind specialitățile elvețiene reinventate de chef Hausmann, dar și delicioasele preparate cu dovleac, în spiritul sărbătorii.

„Mă bucur că am reușit să creăm o tradiție de Halloween și, an de an, să avem alături prieteni vechi, dar și noi, care aleg să marcheze acest moment la «Mica Elveție», delectându-se cu preparatele noastre delicioase. Văd cum familiile cresc și, de asemenea, mă bucur să îi cunosc și pe cei mici și să îi încânt cu bunătăți de toamnă, pregătite cu multă grijă și atenție la detalii, din cele mai bune ingrediente”, a declarat chef Hausmann.

Restaurantul „Mica Elveție”, situat în Centrul Vechi al Bucureştiului, aduce de aproape două decenii excelența culinară în oraș, servind oaspeții în stilul și maniera specifică celor mai prestigioase restaurante din Elveția.

De-a lungul celor 19 ani de când celebrul chef a deschis restaurantul în România, mulți invitați de seamă i-au trecut pragul, printre care se numară inclusiv personalități de talie internațională ca Jean Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *