VEDETELE AU SĂRBĂTORIT LANSAREA PRIMULUI MAGAZIN ARMANI EXCHANGE DIN ROMÂNIA

© Mihnea Ratte
Noi 01
2017

Un cocktail party a fost organizat pentru a sărbători inaugurarea primului magazin Armani Exchange din România, în București.

La evenimentul găzduit de Andrei Lăcătuș au participat numeroși invitați printre care jurnaliști, bloggeri și vedete precum: Anca Lungu, Corina Caragea, Eli Roman, Livia Graur, Simona Țăranu.

Magazinul de 190m2 prezintă noul concept pentru relansarea mărcii A|X, inspirat de estetica unui hangar industrial contemporan, cu conotații materiale puternice. Oțelul brut, lemnul vechi și betonul evocă interiorul industrial al unui New York tânăr și dinamic.

Este un cadru urban, unde trecerea timpului a lăsat noi urme pe pardoseala industrială, texturi surprinzătoare pe pereții de beton dur și culoarea ruginii pe fiecare suprafață metalică.

Ferestre complete din sticlă și o grindă orizontală definesc intrarea, în timp ce în interior, podelele realizate din plăci industriale din lemn și pereții de beton creează un spațiu caracterizat de materiale puternice cu un impact senzorial crescut. Magazinul este flancat central de două elemente de identificare mari – un „A” și un „X”.

Armani Exchange a deschis porțile magazinului său în centrul comercial Băneasa Shopping City cu lansarea colecției toamnă/iarnă 2017-2018. Colecția Armani Exchange toamnă/iarnă 2017-2018 pentru bărbați este un hibrid între eleganța și îmbrăcămintea sport casual. Spiritul este unul metropolitan, iar hainele invită la combinarea și suprapunerea liberă a stilurilor pentru a exprima personalitatea fiecăruia. Colecția pentru femei are un caracter schimbător, metropolitan, și prezintă logo-ul brandului redesenat, într-o variantă nouă cu efecte 3-D. Accentul este pus pe stilul masculin văzut printr-o lentilă feminină, o temă clasică Armani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *