Vedetele și-au pregătit cina în Centrul Vechi

Grill Party la Mica Elvetie
Iun 16
2016

Chef Jakob Hausmann este recunoscut, deja, datorită pasiunii sale pentru arta culinară şi preciziei de ceas elveţian cu care îmbină gusturi şi ingrediente, creând preparate desăvârşite. Acum însă, în bucătăria sa e foc fără fum, datorită grătarelor speciale Lotus Grill.

Noile grătare au fost prezentate şi încercate în cadrul unui veritabil Grill Party de vară, care a avut loc pe terasa Restaurantului Mica Elveţie, din Centrul Vechi al Capitalei. Tily Niculae, Ela Crăciun, Alexia Ţalavutis, Andrei Leonte, Daniel Niţoiu, alături de jurnalişti şi bloggeri, au descoperit beneficiile acestui grătar mobil, cel mai sigur şi mai rapid din categoria sa.

Sub atenta îndrumare a lui Jakob Hausmann şi cu ajutorul Irinei Mohora, care i-a fost mână dreaptă Chef-ului, invitaţii şi-au demonstrat îndemânarea pregătind atât mititei, carne de porc, vită sau pui, cât şi biban de mare sau legume la grătar.

Lotus Grill
are o greutate de aproximativ 3,7 kg, un design modern, nu scoate fum, capacul său nu se încinge şi grătarul este uşor de folosit şi transportat, fiind perfect pentru a fi amplasat oriunde: pe balcon, pe terasă, în grădină, într-un camping sau chiar la masă – cum puteţi experimenta şi la Mica Elveţie, datorită meniului special disponibil.

Mai multe informaţii
găsiţi pe: https://www.facebook.com/LotusGrill/?fref=ts#

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *