WIDE MAGAZINE >> Veranda Mall

Tendințele primăverii în modă și beauty le găsești la Veranda Mall

New Collection
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 29
2019

La Veranda Mall primăvara a adus lansări ale celor mai proaspete noutăți în materie de modă și frumusețe. Aici găsești noile piese cheie ale sezonului, precum și produsele de make-up & îngrijire ale momentului, totul la o calitate garantată și prețuri atractive.

Veranda Mall celebrează supereroina din viața ta

Tombola Martisor - Veranda Mall
Vezi mai multe fotografii si articolul
Feb 28
2019

Primăvara vine la Veranda Mall cu surprize pentru supereroinele din viața noastră care ne fac mai fericiți zi de zi. Femeile s-au dovedit de-a lungul timpului a fi eroine pentru cei dragi din jurul lor, iar centrul comercial își propune ca în această lună dedicată lor, să le aducă zâmbete pe chipuri și să le reamintească cât de importante sunt pentru noi toți.

La Veranda Mall ești chic cu un buget mic

Veranda
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 31
2019

La Veranda Mall au început reducerile de sezon, iar discounturile ajung până la 90% la cele mai multe branduri din centrul comercial. Pe durata întregii campanii, clienții vor putea achiziționa produse de calitate, din colecțiile toamnă-iarnă, la prețuri foarte avantajoase.

Evenimentul „Recipe of Good Deeds” de la Veranda Mall a reunit vedete, bloggeri și companii pentru ca 80 de copii să nu-și abandoneze studiile

Recipe of Good Deeds_18 Decembrie
Vezi mai multe fotografii si articolul
Ian 08
2019

Veranda Mall alături de partenerii săi Carrefour, Smarties și Napolact au organizat cea de-a patra ediție a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment de strângere de fonduri pentru aproximativ 80 de copii și adolescenți care studiază în sectorul 2 din București și care sunt susținuți de Fundația Inocenți. Fundația își desfășoară activitatea în comunitatea din care fac parte tinerii din București și a fost fondată cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor aflați în dificultate. În urma evenimentului și în spiritul Crăciunului, bloggeri și vedete locale s-au alăturat cauzei nobile într-o atmosferă de sărbătoare, prilej cu care au decorat turtă dulce și oferit vin fiert în schimbul donațiilor. Într-o atmosferă veselă, donatorii au ajutat astfel tinerii aflați în dificultate, care riscau să renunțe la studii din cauza lipsei resurselor.

De Moș Nicolae, Veranda Mall organizează Marea Ghetăreală

Veranda Mall la deschiderea evenimentelor dedicate sarbatorilor
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 06
2018

Spiritul Crăciunului vine la Veranda Mall unde Moș Nicolae și Moș Crăciun îi așteptă pe cei mici cu diferite cadouri și surprize pe măsură. Copiii au ocazia să trăiască emoția sărbătorilor într-un decor de poveste și să ia parte la diferite activități dedicate lor, pe toată perioada festivă.

Cadouri, zâmbete şi voie bună la TATI

TATI
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 18
2016

Zâmbetele şi momentele petrecute în jurul bradului sunt cele mai frumoase daruri pe care le poţi primi, dar un cadou neaşteptat ne bucură pe toţi, mai ales când este dăruit de o persoană apropiată. Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, aşa că mai ai puţin timp pentru a te gândi şi a cumpăra cadourile pentru persoanele speciale din viaţa ta.

TATI îţi transformă casa în cel mai primitor cămin

bomboniera-39-9-lei
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 10
2016

În luna decembrie, mai mult ca în oricare lună a anului, toate drumurile duc spre „acasă”. Iar pentru a transforma casa în cel mai primitor şi mai călduros cămin, în care să te bucuri de sărbători împreună cu prietenii și familia, este de ajuns să adaugi mici accente și să apelezi la trucuri simple din desingul interior.

Trăiește experiența completă de shopping în magazinul TATI

joc-ferma
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 24
2016

Iarna aceasta, toate drumurile duc la TATI. Fie că ești în căutare de cadouri pentru cei dragi, îți înnoiești garderoba sau trusa de beauty, îți dorești să le oferi celor mici jucării sau haine de iarnă sau vrei să îți pregătești casa de sărbătoare, magazinul TATI din Veranda Mall este destinația ta de shopping.

Starbucks® a deschis o nouă cafenea în Veranda Mall

starbucks-veranda-mall
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 27
2016

Starbucks® a inaugurat pe 27 octombrie cea de-a 24-a locație din România, situată într-un cadru elegant, la parterul noului centru comercial Veranda Mall. Iubitorii de cafea au șansa de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks®, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

Page 1 of 212