WIDE MAGAZINE >> vin

Vinurile AVINCIS premiate de ghidul Gault & Millau

AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Dec 06
2018

Vinurile AVINCIS CUVÉE PETIT – Sauvignon Blanc 2016 și CR MPOȘIE SELECȚIONATĂ 2017 au fost premiate în cadrul galei de lansare a primului ghid de vinuri Gault&Millau România, ce conține clasamentul vinurilor românești pentru anul 2019. AVINCIS CUVÉE PETIT a câștigat titlul de cel mai bun Sauvignon Blanc, primind 89 de puncte din 100, iar CR MPOȘIA SELECȚIONATĂ AVINCIS a fost numită cel mai bun vin alb, cu 92 de puncte din 100.

Farmecul unei degustări de vin memorabile

Domnul de Roua Rose
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 04
2018

Unde se poate relansa o gamă de vinuri AVINCIS… dacă nu la Drăgășani? Într-un spațiu unde tradiția se îmbină cu modernitatea, domeniul VILA DOBRUȘA a fost locul de întâlnire pentru cei peste 300 de invitați care au avut dublu motiv de sărbătoare: șapte ani de la primul picnic organizat în a doua zi de Rusalii și relansarea gamei de vinuri Domnul de Rouă cu o nouă etichetă prezentată în premieră.

Un nou eveniment marca AVINCIS: Poeta Tess Gallagher a lansat, în premieră, în România, un nou volum de versuri

© Mihnea Ratte
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 27
2017

Cunoscuta poetă americană Tess Gallagher a lansat, pentru prima dată în România, un nou volum de versuri –„Pulberea de aur a teilor” – în cadrul unui eveniment special organizat de AVINCIS, unul dintre cei mai reputați producători de vin premium din România.

Două vinuri spumante românești, premiate în cadrul Campionatului Mondial de Șampanii și Vinuri Spumante

Carastelec - CSWWC
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iul 12
2017

Prezentă pentru prima dată în prestigioasa competiție a Campionatului Mondial de Șampanii și Vinuri Spumante, Crama Carastelec, specializată în producţia de spumante, a fost premiată cu două medalii de argint pentru două dintre produsele din gama Carassia.
Crama Carastelec a reușit să convingă juriul prin două produse din noua gamă, Carassia, ce cuprinde spumante premium, obținute exclusiv prin metoda tradițională, cu a doua fermentație în sticlă. Spumantele Carassia Blanc de Blancs și Carassia Brut Rosé au obținut fiecare câte o medalie de argint în cadrul competiției.

14 medalii internaționale pentru vinurile AVINCIS în această primăvară

Cristiana & Valeriu Stoica, Andreea Micu - owneri AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2017

AVINCIS, simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, a adăugat în palmares, primăvara aceasta, 14 noi medalii internaționale, dovadă a calității vinurilor produse în podgoria din Drăgășani. Printre cele mai premiate vinuri produse de AVINCIS se numără Fetească Regală & Pinot Gris 2015, AVINCIS White 2015 (Domnul de Rouă în Alb), Merlot 2013, Pinot Noir 2013 și gama Vila Dobrușa.

Iubitorii de vin au petrecut a doua zi de Rusalii, la crama AVINCIS

Crama AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 20
2017

AVINCIS, simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, a organizat, în a doua zi de Rusalii, un picnic de neuitat pe domeniul Vila Dobrușa. Peste 250 de persoane, parteneri și clienți, s-au bucurat de vremea bună, de frumusețea podgoriei și de cele mai bune vinuri produse la crama AVINCIS.

Crama Carastelec lansează gama de spumante CARASSIA

Carassia
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 26
2017

Crama Carastelec, prima investiție din România gândită să producă preponderent spumante și vinuri efervescente, lansează gama de spumante Carassia, produsă exclusiv prin metoda tradițională champenoise, adică prin maturare în sticlă. Cele 3 noi spumante se remarcă prin eleganță, aromă și o textură cremoasă, reflectând prin calitatea și gustul unic specificul zonei din care provin.

AVINCIS câștigă două medalii la concursul International Wine Challenge și premiul de excelență la festivalul RO-Wine

Andreea Micu, owner AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 25
2017

AVINCIS, simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, anunță că două dintre vinurile pe care le produce în România, la Drăgășani, au fost medaliate recent la una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale, International Wine Challenge, la Londra.

Crama AVINCIS lansează VILA DOBRUŞA, gama de vinuri destinată exclusiv segmentului de retail

Avincis
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 17
2016

Crama AVINCIS, unul dintre cei mai reputaţi producători de vinuri premium din România, recunoscut la nivel internaţional, lansează VILA DOBRUŞA, o nouă gamă de vinuri elegante, complexe și echilibrate, ce sunt disponibile exclusiv în magazinele marilor reţele de retail.

AVINCIS sărbătoreşte cinci ani de la deschiderea cramei din Drăgăşani

AVINCIS
Vezi mai multe fotografii si articolul
Apr 26
2016

Bucureşti, 19 aprilie. AVINCIS, simbolul renaşterii vinurilor româneşti, sub semnul tradiţiei şi modernităţii, marchează cinci ani de la deschiderea cramei sale, situată pe domeniul de familie Vila Dobruşa , în regiunea dealurilor subcarpatice, la porţile mănăstirilor din nordul Olteniei.

Page 1 of 212