World Class România îl numește pe Kent Orrgren în funcția de CEO

kent-orrgren
Oct 19
2016

București, 19 octombrie 2016 – World Class România, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, anunță numirea lui Kent Orrgren în funcția de Chief Executive Officer, din care va conduce mai departe planurile de dezvoltare ale companiei. Acesta îl înlocuiește pe Mikael Fredholm, care va continua să facă parte din World Class România, în calitate de membru al Consiliului de Administrație.

Kent Orrgren vine cu mai mult de 25 de ani de experiență în industria internațională de wellness. El a deținut anterior diferite posturi de conducere în cadrul unor lanțuri de centre de fitness de top din Suedia, având un portofoliu vast de proiecte implementate cu succes.

„Suntem încântați să anunțăm numirea lui Kent Orrgren ca vârf de lance al operațiunilor World Class la nivel național. Odată cu extinderea rețelei noastre la mai mult de 30 de cluburi, World Class România a intrat într-o nouă etapă în dezvoltarea sa, care cere să fie sustenabilă și scalabilă, menținând în același timp serviciile la cele mai înalte standarde”, a declarat Dan Fărcășanu, director de investiții al Resource Partners, fondul de investiții polonez care deține World Class în România și Serbia.

Kent Orrgren va prelua conducerea operațiunilor de la Mikael Fredholm, care iese, astfel, din prima linie pentru a se concentra asupra unor inițiative strategice, în calitate de membru al Consiliului de Administrație.

“După 12 ani de modelare a industriei de fitness și implementare a misiunii World Class de a îmbunătăți stilul de viață al oamenilor din România, poziționând World Class ca lider incontestabil pe piața locală de fitness, voi face un pas înainte și voi continua să urmez această viziune dintr-un rol strategic în cadrul companiei”, a declarat Mikael Fredholm, membru al consiliului de administrație, World Class România.

În urma achiziției Club Moving, derulată în prima parte a acestui an, World Class România numără 31 de centre de fitness la nivel național, în cadrul cărora peste 45.000 de membri au acces la 425 de antrenori certificați internațional, peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulți și copii, 18 piscine, un spațiu de fitness de peste 45.000 de metri pătrați, dotat cu echipamente de ultimă generație, toate menite să le ofere experiențe de fitness la standarde excelente.

World Class România colaborează cu antrenori de fitness și furnizori de programe recunoscuți la nivel internațional, pentru a le oferi membrilor cele mai noi și interesante programe de antrenament. Compania continuă extinderea rețelei pentru a le oferi membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor.

World Class România deține 20 de centre de fitness în București și alte 11 în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, Pitești, Craiova, Ploiești, Otopeni și Bacău.

***

Despre World Class România
World Class România este lider de piaţă în industria de wellness autohtonă și numără în prezent 31 de centre în toată țara și peste 45.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

În vara anului 2015, World Class România a lansat un nou concept de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea să se deconecteze și să se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, într-un cadru intim și exclusivist. Primul centru W by World Class este situat în zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, București. Al doilea club W, clubul de fitness Le Club, a intrat în rețeaua World Class și este situat în zona de nord a Capitalei, în Cartierul Francez.

Acționarul majoritar al World Class România este fondul de investiții cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), susținut de investitori instituționali. Fondul de investiții se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: http://www.worldclass.ro/ și https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesați: http://wbyworldclass.ro/ și https://www.facebook.com/wbyworldclass.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *